Oppsummering

Nå er vi endelig noenlunde i mål med flyttinga, og det er jammen godt! Begynner å bli litt sliten etter all sjauing kjenner jeg. Men det er veldig koselig sjauing da, tross alt. Jeg, Thomas og bikkja har nemlig flytta inn i barndomshjemmet til Thomas. Og jammen er det litt av en overgang, å flytte fra ei lita leilighet i Trysil sentrum, til ett hus "på landet". -Herlig! Den lille familien vår har økt fra tre til fire, katten som bodde her er blitt igjen, til min store glede. Hva er vel en gard uten en katt, til å holde orden? 

   Men pga all jobben med flytttinga har det ikke blitt så mye håndarbeide i det siste er jeg redd... Men det kommer seg snart nå, når jeg endelig har tid til å sette meg ned med det uten dårlig samvittighet :) . Kommer vel litt interiør-innlegg også etterhvert. 

 

  

 

Slenger med noen bilder av linselusa vår. Ikke vanskelig å få han i kameralinsa når det er ei spennende, dinglende snor festet i kameratet akkurat. Tigergutt er ca fire måneder, og veldig søt. 

   Nå må jeg hive meg rundt, og vaske litt, både meg sjøl og huset. Og så håper jeg å rekke å rydde inn klærne i klesskapet før jeg får besøk av ei venninne :) 

 

 -Ha en fin dag! 

 

♥ Diddi ♥

2 kommentarer

Gunnis

18.okt.2011 kl.11:37

Blir spennede å sjå høss det blir hos dekk! :)

Lea Emilie Bøe Kilpimaa

18.okt.2011 kl.20:12

søte katter.

Skriv en ny kommentar

hits