Minimarius

-Nå er den endelig ferdig... Har lagt merke til at jeg skriver det mye når det gjelder ting som er ferdige. Spesielt ting som har tatt litt tid da, men jeg føler det uansett alltid sånn. Når jeg har lagt masse tid og energi ned i en ting, er det veldig godt å kunne si at den er ferdig. For det er det jeg har gledet meg til, at den skal bli ferdig. Ikke det at jeg ikke har hatt det gøy og kost meg underveis, det gjør jeg alltid! Ellers hadde jeg rett og slett ikke giddet å drive meg håndarbeid. For jeg gjør det fordi jeg liker det. Det fungerer som avslapning, avkobling, underholdning, og så er det jo alltid moro å gi (og å få) hjemmelagede ting. 

   Men altså, tilbake til overskrifta: Minimarius ♥.

 

 

Liten og søt, om enn med en liten vri, hva fargene angår. Synes det ble veldig fint jeg. Ble ikke så gode bilder, så håper dere bærer det over med meg...

 

  

 

Mønsteret er hentet fra "Alt om julen" fra i fjord. Det skal egentlig være en body, men jeg tenkte at det er da mye mere praktisk med en genser! Spørs om det ikke ble mere en tunika, siden den ble litt lang, men heller litt lang enn litt kort, tenker nå jeg. 

 

 

Har montert den ferdig i dag, og måtte en tur ut å kjøpe knapper med en gang. Litt sånn "go with the flow" lissom. Søte små hjerte-knapper... De er hvite på den ene siden, og mer perlemor på den andre siden. Det ble med den hvite siden ut da, synes det ble absolutt finest :) 

 

 

Den er i str 6 måneder, det samme som disse sokkene jeg blogget for litt siden. De er strikket i restegarn etter minimariusen, og er ment å følge med den, som et sett, på en måte. 

 

 

 

Garnet jeg brukte er Pt Panda, i superwash-behandlet merinoull. Så denne burde være både myk og varm :)

 

♥ Diddi ♥ 

3 kommentarer

Josefine

27.sep.2011 kl.20:56

Kjempe stilig :)

Monica

27.sep.2011 kl.21:46

Helt enig med deg! Heller for lang enn for kort:) Kjempesøte knapper også, de passa perfekt. Morsomt at med små detaljer kan man gjøre mye mer feminint og søtt. Mariusgensere kan jo både være barske, tradisjonelle, søte, feminine og varieres i det uendelige med fargevalg og knapper og silkebånd. :)

Strikkeguri

28.sep.2011 kl.09:42

Eg strikkar faktisk ein liten minimariusgenser sjølv, i nesten same fargar ;) Hehe. Likar kjempegodt den fargekombinasjonen :) og søtt med knappar på!

Skriv en ny kommentar

hits