~Tå-opp for første gang ~

Jess, nå har jeg endelig samlet nok mot og prøvd det. Det som "alle" snakker om, og som jeg har hatt lyst til så lenge. Jeg har drevet en del research, og fant til slutt en fremgangsmåte som virket ganske enkel, og som til og med var skrevet på norsk. Da var det ikke mer å nøle etter, og "jomfruturen" er nå ett tilbakelagt stadium. -Og jeg vil gjøre det igjen, veldig snart! 

 

 

Husker desverre ikke hvor jeg fant fremgangsmåten jeg endte opp med, men skal prøve å finne ut av det. Her var det i alle fall rett på, med tåa først. Greit å hoppe i det. Og det gikk greit og. 

 Her går det fremover, og er i ferd med å ta form. 

 

 

Hey, en fot! 

 En sokk! 

 

 

Synes det gikk overraskende greit faktisk, men jeg er alltid litt redd for å mislykkes når jeg skal prøve noe nytt... Det eneste rare var å ha en fot hengende i enden av strikketøyet. Det ble liksom litt bakvendt. Men det var moro å prøve an ny vri. Når man har strikket en del sokker, så er det litt gøy å finne en ny måte å gjøre det på. Da blir det liksom litt spennende og nytt likevel. Så at det kommer flere tå-opp sokker til verden her i heimen, det er i alle fall sikkert. 

 

♥ Diddi ♥

Én kommentar

Therese

20.sep.2011 kl.22:13

Ingrid!

Jeg har oppretta en ny blogg, håper du vil følge :) http://knuppis.blogspot.com

Vi må forresten ta en date at snart..

Klem Therese

Skriv en ny kommentar

hits