~ Veske VS kurv ~

Innntil nå nylig har jeg hatt vesker å ha med meg håndarbeide i når jeg skal noe sted. Det fungerer fint det, men kan bli litt uoversiktelig noen ganger. Spørs litt på hva jeg har oppi, mengde, osv... 

 

 

Fikk denne kjempefine veska av mamma i julegave for noen år siden. Liker den kjempegodt, og det er stort sett i denne jeg har med meg håndarbeide bort. Bruker den også ellers av og til, siden den rommer  mer enn den veska jeg bruker til daglig. 

 

 

Fikk denne lille søte kurven av svigermor i sommer, fin til små prosjekter som babysokker og slikt. Det har det jo blitt litt av i sommer :) Rart med det, når en plutselig har en baby i familien å strikke små søte ting til ♥. 

 

 

Kjøpte meg denne kurven på Europris i går, da jeg trengte en med litt mer plass også. Det vat to i ett sett, dette er den største. Kjempekjekt med litt større kurv når en skal ha med seg mer eller større prosjekter. Likte denne utrolig godt, og har allerede "flytta inn" i den. Den skal være med på hytta til helga, det er i alle fall sikkert :) 

   Hva har du håndarbeidet ditt i? -Kurv, veske, plastposer.... Mye kan brukes ;) 

 

♥ Diddi ♥

2 kommentarer

Puttekassa

15.sep.2011 kl.15:43

Søte kurver! jeg har mitt i en usjarmerende cubuspose - slik tøypose. Den er ikke fin, den er ikke søt, og jeg gjemmer den langt vekk når vi får besøk:p men den rommer det den skal, og det er vel den eneste grunnen til at jeg ikke har kasta den.. selv om jeg har veldig veldig lyst til akkurat det:p

Strikkeguri

15.sep.2011 kl.20:53

Likte kurvene dine kjempegodt! Men kanskje litt upraktisk om ein skal dra den med seg rundt omkring. Eg har sydd meg strikkevesker som er min faste følgesvenn, elskar dei! :)

Skriv en ny kommentar

hits