~Ett steg videre~

Nå har jeg kommet ett steg videre på "prosjekt krabbeteppe". Har aplikert på alle kattene også, i tillegg til alle hundene som er ferdige aplikerte fra før.  Var litt stille på jobben ett par dager, og vips, så var det gjort. Nå skal det også sies at jeg hadde gjort unna arbeidsoppgavene først da. Vil ikke ha rykte på meg for å drive med håndarbeide istedet for det jeg skal når jeg er på jobb da. Men når man jobber i butikk er det jo litt varierende med kunder da. Men tilbake til overskrifta; kattene sitter nå fast, alle seks. 

 

 

De ser altså slik ut, litt mangelfulle egentlig...

 

Nå gjenstår det detaljer, som det andre øret, værhår, detaljer i sløyfa osv... Og tilsvarende på hundene (som jeg desverre ikke har noe bilder av). Det vanskelige blir å få tegnet det på, siden jeg ikke tenkte så langt at jeg tegnet det på før jeg aplikerte de på stoffet... Men det skal vel bli ei råd med det, får i verste fall tegne på frihånd (evt. ringe mamma)... 

   Må si jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med dette teppet, slik at jeg kan angripe nye syprosjekter. Selv om jeg er mer en strikke-person, så er det utrolig gøy å prøve seg på andre ting også! 

 

♥ Diddi ♥

2 kommentarer

Mamzen

14.sep.2011 kl.16:38

Sø gøtt ø ha kummi så langt da! Trur det kan bli væl sø fint ø tegne på fri-hand ø jæ, sø blir itte alle like... Skal bli moro ø sjø/hørrø videre høss du har tenkt ø lage det :-)

Diddi

15.sep.2011 kl.11:41

Hva bør jeg bruke å tegne med da trur du? Har bare en slik kvit som går bort med damp jeg, burde vel vært noe litt mørkere...

Skriv en ny kommentar

hits