~Vårlig løpersett~

Endelig er dette settet ferdigstilt også. Jeg har jobbet litt med flere ting i det siste, og da blir det liksom aldri noe ferdig. Men i går tok jeg meg i nakken og sa til meg selv at det var jammen på tide å gjøre ferdig dette settet. Det var jo så lite som manglet, så det var egentlig veldig fort gjort, bare jeg fikk begynt. Er det ikke slik det er ofte da? 

   

 

     Skikkelig vårlige stoffer, masse flower-power og søte farger. Veldig uvane farger til meg å være, men jeg liker det. Jeg hadde en idè om vår, roser, lyse farger... Vel, det ble jo det :) Ble bra fornøyd med resultatet, jeg har jo ikke sydd sånn kjempemasse før, dette er nok det mest innviklede jeg har laget så langt. Men jeg kommer nok til å prøve meg på noe i sammen teknikken igjen en dag. Det var skikkelig gøy når en begynte å se hvordan det ville bli til slutt. Tittekant har jeg ikke sydd før heller, men synes det gjorde seg godt. Jeg bare elsker stoffet i midtre rekka med roser på... 

Løperen måler 37 x 115 cm, og passer perfekt på spisestuebordet vårt :)

 

                

Lagde også ei lita brikke av lappene jeg hadde igjen etter at løperene var sydd sammen. Denne måler 29 x 40 cm. Her ble det ingen tittekant, siden det ikke var igjen nok av det stoffet til både tittekant og lukkekant. Da prioriterte jeg å ha det likt på lukkekanten, om det ikke er tittekant på brikka gjør jo ikke så mye. Jeg fikk i alle fall utnyttet stoffene til fulle, det ble ikke igjen så mye av hverken lukkekant-stoffet eller det rosa på den ytre kanten. Nå er det jo ikke mitt personlige stofflager som lider under dette prosjektet her (heller), siden mamma har en del mer stoffer enn jeg har. Tror jeg eier fem-seks stykker sjøl, og de er ikke så  lett å kombinere med hverandre heller... Tror kanhende jeg må skaffe meg litt mer, slik at jeg ikke trenger gå i mammas kommode hver gang jeg vil sy noe... Men jeg tror egentlig ikke hun har så mye imot det heller ;) 

 

♥ Diddi ♥

3 kommentarer

Strikkeguri

27.mai.2011 kl.12:43

Dette var jo kjempelekkert! Kjempefin stoffkombinasjon :)

Marte

27.mai.2011 kl.15:05

Åh, sykt fin! Skikkelig romantisk! :-D <3

Therese

31.mai.2011 kl.20:03

ååå, Ingrid! Det ble knallfint.. love it <3 gleder meg til å se det i bruk. får ta en update igjen snart, men først skal hornslettens en tur til kreta :) Lykke til med eksamene dine!

Skriv en ny kommentar

hits