~Ullbukse~

Det går litt sakte med håndarbeide om dagen, men i går festet jeg endene og sydde ned kanten på disse. Det ble gjort ute på plattingen i ettermiddagssola :) 

 Enkel og grei bukse i babyull, størrelse 3 mnd.

Tanken er at den skal passe sammen med tunikasettet jeg strikket for litt siden, siden det er grå spetter i det også. 

 Jeg har også planer om en genser til med blandt annet samme gråfargem som også kan kombineres med denne buksa. 

 

Men før jeg begynner på noe nytt nå må jeg gjøre ferdig litt div annet. Betsemor-hekle-teppet står høyt på pioriteringslista mi, sammen med litt nedsying av kanter på et syprosjekt... 

 

♥ Diddi ♥

4 kommentarer

elinshobby

11.mai.2011 kl.19:15

Flotte ting du har strikket her. Jeg holder også på med et bestemor-rute- teppe. hekler noen ruter hver dag og syr de på etterhvert, så det går sakte men sikkert fremover. Tar det litt sånn innimellom, ellers er sjangsen for å gå lei veldig stor. Jeg hadde så masse garn i skapet, og dette var en fin måte å bli kvitt litt av det på.

Diddi

12.mai.2011 kl.09:37

elinshobby: Jeg hadde masse restegarn i alle mulige farger som jeg har brukt i hekleteppet mitt. Nå holder jeg på å hekle alle lappene sammen siden jeg får til det finere enn om jeg skulle sy dem sammen. Det er i alle fall et supert prosjekt for å bruke opp litt garn :)

dandilion

13.mai.2011 kl.21:27

Nydelig sett du har strikket :) Vet ikke om jeg våger meg på noe sånt... Du skriver at buksa er enkel og grei, men jeg synes det ser vanskelig ut, jeg. Det var det der med meg og strikking ;)

Diddi

14.mai.2011 kl.00:39

dandilion:He he, jeg bare gjør som det står jeg. Piece of cake ;)

Skriv en ny kommentar

hits