~Påskestrikk~

Jeg er klar over at påsken er over da, men disse ble helt ferdige først i gårkveld. De har nemlig ligget nesten ferdige siden vi kom hjem fra hytta, og i går kveld fikk jeg endelig ut fingeren og gjorde de heltferdige.

 

Før:

 Litt blasse uten ansikt...

 

-Men så:

 

 

 

 

Til slutt fikk påskeharene endelig ansiktene sine på plass. Synes de ble litt bleke om nebbet (snuta), men det var det rosa garnet jeg hadde. Jeg synes det var unødvendig å kjøpe et helt nøste bare for noen små snuter, så da får de bare være sånn. Ingen av harene og kaninene jeg har sett har hatt knallrosa snuter uansett. -Så det så ;)

 

Usj, litt uklart bilde, men men. 

 

Disse sokkene er absolutt greie å strikke, veldig like de julestrømpene jeg har strikket på før jul. Mønsteret finner du her. Garnet jeg har brukt er Østlandsgarn, og strikkepinne nr 3 og 3,5mm. Men hvis jeg skulle gjort noe annerledes ville jeg kanskje ha byttet ut det grå. Enten med en mørkere grå, eller en vårlig fin grønn. For mine øyne blir nemlig den grå og den guleveldig like.. Men ellers, et supert lite strikkeposjekt! Og om årets påske var over før de ble ferdig er ikke det noe krise, jeg tror nemlig det kommer en ny sjanse neste år også ;) 

 

♥ Diddi ♥

4 kommentarer

Strikkeguri

28.apr.2011 kl.14:20

Kjempefine :)

Therese

28.apr.2011 kl.19:46

Så søte :)

gunnhiiild

28.apr.2011 kl.20:32

Herlighet, så gossine :)

dandilion

30.apr.2011 kl.23:32

Herlige sokker su har strikket! :)

Skriv en ny kommentar

hits