~Sydame på vift~

Dette blir litt sånn "Diddi gjør ting hun ikke kan"-opplegg har jeg på følelsen. Jeg har nemlig funnet frem igjen et gammelt sy-prosjekt. Jeg tror det må være åtte-ti år siden jeg begynte på det. Da er prosjektet ganske gammelt for meg, som bare er 25 (-snart 26!)... Min lappe-mamma har nemlig lært meg litt av sin lidenskap, og jeg som blir så lett revet med da... Men nå er det altså veldig lenge siden jeg har gjort noe på dette prosjektet her. Det skal bli et lite teppe, i "krabbe-teppe"-størrelse omtrent. Den ytre kanten består av annenhver lapp med aplikert hund og katt. Hundene er ferdig aplikerte, og av kattene hadde jeg aplikert en. 

 Min lappe-mamma er med i Trysil quilteforening (eller hva det heter?), og de er på utkikk etter nye medlemmer. Og jeg var ikke så veldig vanskelig å overtale til å med på møtet i går. Jeg er ikke akkurat noen "sydame" eller "lappe-dame", så jeg var ikke akkurat sikker på om jeg ville passe inn der. Men jeg rota gjennon kottet på jenterommet på leting etter dette prosjektet her, jeg måtte jo ha med noe å sy på. Jeg tenkte at det var en glimrende anledning til å få gjort det ferdig en gang. Så jeg strøk på de siste kattene, og pakket om håndarbeidsveska mi fra "strikkeveske" til "syveske". 

   Heldigvis var jeg ikke den enste "nye" der, og trivelig var det jammen og! Selv om jeg er på et litt annet nivå enn de andre damene i klubben synes jeg det var arti lell. Og jeg har jo ikke sydd noe særlig, i motsetning til disse damene som har sydd i flere år enn jeg har vært til, omtrent. 

 

 Og jammen fikk jeg ikke sydd litt også :) 

Jeg ble akkurat ferdig med aplikeringa på ei katte til. Nå er det vel bare fire til, så skal det skjæres til mer stoffer, og "toppen" monteres. Må si jeg gru/gleder meg til det, men med litt hjelp fra lappe-mamma går det vel bra :) 

 

Jeg stiller meg i alle fall positivt til flere møter i Trysil quilteforening (eller hva det heter?). 

 

♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits