~Påsken~

  Påsken i år ble jo en litt annerledes påske, pga tidlig vår og sen påske, slik har det vel vært over hele landet, så ingen overraskelse der akkurat. Men likevel har vi fått til de fleste av de obligatoriske påske-aktivitetene for vår familie. Det var bare skihoppen vi alltid har utenfor seterstua som ikke kunne bli, det var jo igrunnen ikke snø å oppdrive der. Jeg må innrømme jeg synes det har vært en helsprø påske, antakelig pga snømangelen. 

   Men likevel har vi vært på to pilketurer, en med ski på beina, og en med støvler! Det var også litt sprøtt, og jeg angrer som en hund på at jeg glemte igjen kameraet på hytta, for det skulle jeg gjerne hatt bilde av! -Landskapet med like mye snø som lyng og mose. Og skiløypa som svingte seg innover fjellet, for å treffe mest mulig snø. Flere steder måtte vi av "veien" og gå i grøfta for å ikke treffe på grus og lyng. Men tross i våre strabaser for å komme frem til fiske-vannene, ble det ikke så mye fisk med hjem. Men vi kan konstatere at det er lemen-år i år, helt sikkert. ;) 

 

Ellers gikk påsken med til soling, spill, quiser og kvalitetstid med familien. Herlig vær da, for den som  ♥E L S K E R ♥ å være ute i sola! 

 

♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits