~Det våres~

 Nå begynner det virkelig å bli vår her i Trysil også.

-Endelig, sier jeg.

-Ikke ennå(!) sier de som driver turisme på den ene eller andre måten.

For dem er vinteren den mest inbringende tiden.

For meg er det mer sånn "alt til sin tid". For jeg har lengtet etter sommeren lenge allerede. Jeg er vel mer et sommermenneske og. Født på sommeren og allting. Ikke rart jeg liker den best da ;) 

 

Men nå begynner det endelig å bli vår, ikke bare utendørs, men også i blogglandia. Og siden munnen renner over med det hjertet er fult av, har jeg funnet ut at det fins mange flere sommermennesker der ute. Så jeg er så absolutt ikke alene. Og apropo det med at munnen (les: bloggen) renner over osv, et annet sted det begynner å vises at vi går mot varmere tider er håndarbeidet mitt! Strikkinga! Bunningen! Kjært barn har mange navn, det er sikkert og visst ♥. 

 

 

Fargerikt og fint :) 

Liker dette garnet kjempegodt, både blir det kjempefint, og det er godt å strikke med. Bedre kan det ikke bli!

Du skal selvfølgelig få se hva dette skal bli etterhvert, dette var bare en bitteliten smaksprøva av hva jeg har på pinnen om dagen. Bare sånn i tilfelle du trodde det var strikketørke her i huset. Hadde ei bittelita pause (to-tre dager) men er i gang igjen nå :) 

 

Håper du og koser deg med våren og alt som hører til!

 

♥ Diddi ♥

Én kommentar

Strikkeguri

04.apr.2011 kl.13:12

Ja det skal bli godt med sommar og sol! Berre synd at alt eg strikker som regel høyrer til vintertida. Håper eg kan få litt "vår/sommer-inspirasjon" til strikkinga mi gjennom andre bloggar :P

Skriv en ny kommentar

hits