~Min VM-lue~

Jeg ble tipset om en designkonkurranse for noen uker siden. Men akkurat da var jeg midt oppi værste eksamens-stresset, så det ble ikke prioritert før etter eksamen. På tidspunktet da jeg ble tipset, var nok konkurransen akkurat startet, for det så ikke ut som konkurransen kom til å bli så hard som den er blitt. Da jeg var ferdig med eksamen, og hadde masse lue-idèer i hodet gikk jeg inn igjen på konkurransesiden for å se på de luene som var med. Da hadde det blitt ganske mange, og mange veldig bra bidrag. Og tror du ikke, mens jeg rullet nedover siden, der poppet de opp, den ene idèen "min" etter den andre. Må si jeg mistet litt motet da. Jeg kom likevel opp med et design, helt annerledes enn de jeg hadde tenkt ut på forhånd, de var jo allerede tatt.

 

Her er min VM-lue:

 Den er ganske enkel, med grønn "istapp"-kant, ellers er den mørkeblå med hvite "snøfnugg" litt tilfeldig plassert. Lua er strikket i Østlandsgarn fra Nille, og på pinne nr 4. Jeg la opp 114 masker, og selv om jeg hadde tegnet et ganske detaljert diagram før jeg begynte, ble det stadige endringer underveis. Fant ut mens jeg strikka at det var bedre å gjøre om litt, men den er ganske lik slik jeg hadde tenkt.

 

Jeg er veldig usikker på om jeg skal sende den inn til konkurransen, den ble liksom ikke slik jeg hadde tenkt helt i begynnelsen da konkurransen startet. Men slik er det når man er treig (les: ikke har tid med en gang), så det må jeg bare tåle. Her er i alle fall de luene som er med, gå bare inn og se. -Og stem i vei, det er mange kjempeflotte !

Kanhende dukker lua mi opp der også ;)

 

 

Foruten å strikke, har helga mi inneholdt både 50årslag med god stemning og dansemusikk, og familiemiddag med slektninger jeg ikke ser så ofte. Ei super helg, med andre ord. Bare synd den er så fort over.

-Ha ei flott uke!

 

♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits