Litt fremgang

Som overskrifta antyder, har det blitt litt fremgang her. Ikke så mye som jeg skulle ønske, men likevel. Litt er bedre enn ingenting:) Jeg mener selvsagt den vinrøde jakka jeg har begynt på. Da jeg endelig knekte mønster-koden, var det andre ting som sto litt i veien på en måte. Som to eksamener, for eksempel. Jeg hadde jo strengt tatt ikke tid til å strikke i det hele tatt, men det ble litt likevel ;)

Men nå er den ene (og største) delen til jakka mi endelig ferdig!

 Her er det altså, ryggstykket. Jakka skal være kort, men jeg synes den blir for vid...  -Løsningen blir derfor å fjerne en rapport på hver side av ryggstykket. Da skal jeg endelig(?) prøve meg på å sy og klippe sjøl. Gruer meg litt, men er vel bare å hoppe i det. Jeg må jo prøve sjøl, før eller senere, ikke bare lesse alt "drittarbeidet" over på mutter`n, stakkars...  Jeg skal også fjerne en rapport av mønsteret på hver del av framstykkene. Da skulle den etter mine beregninger passe meg ganske perfekt. Så gjenstår det og se om den faktisk gjør det.

Nå skal jeg skynde meg å strikke videre, for jeg fikk nemlig garn i posten her om dagen. Det er til neste jakkeprosjekt, pluss litt tykt garn til toving. Jeg har jo ikke helt gitt opp å strikke ladder til elskeligen enda sjøl om det har gått litt på tverke så langt.

Jeg har også noe annet under produksjon, som jeg ikke vil publisere riktig enda. Er stygt redd det ikke blir vellykket (vet det egentlig), men skal gjøre helt ferdig likevel. Er ikke så stort prosjekt, så jeg velger derfor å gjøre det helt ferdig før jeg blogger det.

 

~Fortsettelse følger...~

 

♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits