~Det "ull"-timate strikkeprosjektet~

Jeg, som så mange andre jeg kjenner, er fra tid til annen på en liten rundtur i Blogglandia. Som avkobling, på leting etter gode Idèer, eller bare for å se hva som har skjedd på bloggene vi følger siden sist. Hva man finner på denne reisen kan variere, både fine ting, forseggjorte ting, morsomme ting og litt rare ting, for eksempel.  Jeg var på en sliken koble-ut-reise i går. Og jeg fant både noe fint, noe morsomt og noe litt rart. Jeg vil vise deg noe litt rart, og veldig morsomt som jeg fant.

 

Inne på Monstermønster

 

Da jeg klikka meg inn her måtte jeg bare smile for meg sjøl. Og det tok ikke lange tida før jeg hadde en drøss med idèer til hvordan "min" hele dress kunne sett ut. Det skal nemlig ikke alltid så mye til for å få "tørketrommelen" min i gang hva strikking angår.

 

Her er ett av bildene hennes av dressen:

 Dritkult!

 

I dette innlegget får vi litt mer forklaringer på hvordan denne herligheten er laget. Men man må nok ta sine egne mål og gå ut ifra sitt eget garn om en vil lage seg en maken. Nå begynner jeg å angre litt på at jeg har brukt opp mesteparten av restegarnet mitt på bestemor-rute-hekle-teppet. Men jeg tror jeg ville holdt meg til tre, kanskje fire farger hvis jeg skulle strikken meg en slik hel dress sjøl. Men hvem vet.

 

Uansett, så spritet denne heldressen opp hverdagen min. Og du skal ikke se helt bort i fra at jeg en gang i fremtiden kommer til å strikke meg en som ligner litt. Men med min egen vri selvfølgelig. Man kopierer da ikke andres arbeid uten å gjøre sin personlige vri ;)

 

Ha ei fortsatt fortryllende uke!

 

♥Diddi♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits