Nytt år, ny start.

Så er vi endelig inne i det nye året med full styrke. Den første arbeidsdagen er overstått for de fleste av oss, og vi begynner så smått å venne oss til å skrive -11.

Men hva vil dette nye året bringe oss? Gleder? Sorger? -Garantert begge deler, pluss en del annet i tillegg. Det fine med det er at vi kan faktisk i veldig stor grad være med å velge det selv. For det meste kommer an på vår egen innstilling til livet, og hvordan vi griper det an. Det spiller også en rolle hvordag vi takler det som måtte komme, men husk alltid:

 

-Vi har alltid et valg. Uansett.

 

Vi kan tro at det er visse ting som er forventet av oss, at det er visse regler eller grenser for hvordan vi skal oppføre oss. Og det er vel rett. Delvis. Du har alltid et valg. Vil du gjøre det som er forventet av deg, eller det som føles rett for nettopp deg....

 

Det er ditt valg.

 

Jeg velger å gjøre det som er rett for meg, det jeg kjenner at blir riktig helt inne i margen.

Jeg velger å strikke. Hvorfor?

-Gleden ved å skape noe

-Koble av

-Bearbeide vanskelige tanker eller hendelser

-Få utløp for all den kreativiteten som bobler inne i meg

 

Trenger jeg flere grunner? Eller trenger jeg noe i det hele tatt?

-Nei, og nei.

 

I år skal jeg ikke lage meg noen nyttårsforsetter. Det har jeg valgt. Men jeg kommer likevel til å være bevisst på hva jeg spiser, trene jevnlig og ta vare på meg selv. Ikke fordi det er noe jeg har sagt jeg skal gjøre, og derfor må gjøre det. Men fordi jeg vil. Av samme grunn som at jeg strikker. -Fordi det gjør at jeg føler meg bra. For min egen del. Fordi jeg vil.

 

@->---

 

Så utnytt dette flunkende nye året til fulle.

 

Hvordan det blir, det er ditt eget valg.

 

-Ren luksus, spør du meg ;)

 

 

♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits