Tova engler

Disse har jeg sikla på lenge, og i går fikk jeg ut finger`n. Mønsteret har jeg funne

t på en blogg (bombe!!), denne gangen fra Olavas verden. Første gangen jeg lager noe jeg ikke har gjort før bruker jeg å følge mønsteret til punkt og prikke. Så legger jeg heller inn noen personlige justeringer på nummer to. Det gjorde jeg også med  disse her, for da jeg leste mønsteret, og så bildene tenkte jeg; hvorfor i allverden skal de være "på vrangen"??? Så jeg lagde en etter mønsteret, og vrengte den til slutt før vingene ble sydd på...

 

 

Og så laget jeg en med retten ut...

 
Tja... Fine begge to syns nå jeg da, hver på sin måte :) De har liksom hver sin personlighet. Men hvem som er finest? Si det...Ha en strålende søndag!

 

♥ Diddi ♥

7 kommentarer

dandilion

14.nov.2010 kl.14:00

Jeg er enig med deg, de er fine begge to på hver sin måte :)

Anne Berit

15.nov.2010 kl.08:43

Jeg personlig synes at den med retten ut er den fineste. Men det er sikkert for at det ser mest "riktig" ut for meg. Retten og vranga, you see. Men absolutt fine begge to. Du har så mange fine prosjekter, gøy å følge med på alt du lager.

Anne Berit

Diddi

15.nov.2010 kl.18:22

Anne Berit: Tusen takk for rosen, koselig :)

Jeg synes også at den med retten ut er finest. Synes også den holder fasongen bedre. Den andre "siger" liksom sammen... Men kan hende jeg har tova dem for lite, ikke vet jeg. Spørs om det ikke blir flere med retten ut, vet om noen som skal få til jul, nemlig :)

liv margrethe

16.nov.2010 kl.14:46

heia. strikka mange slike engler.både store å små.vrengt alle ej for det blir ikke synlig når ej tova dem, det er jo det dej skal? ha ei strålande fin førjulstid

Diddi

17.nov.2010 kl.13:17

liv margrethe: Jeg har tova dem, gjorde som det sto, tova dem på 60 grader. Men kunne sikkert kjørt dem en gang til.. Blir annerledes når det blir flere i maskina da, tover seg mer da.

liv margrethe

18.nov.2010 kl.01:27

He du brukt det garnet så e anbefalt? Ej bruke Fritidsgarn å tove både to og tre om gangen på 60 grader med flytende grønnsåpe. ett lurt grep er å ha inni ein stor badehånd duk:). kjempesøte e dei vertifall å ei he laga dei i to str i fire farga. :). einaste ej itje finn her på sunnmøre e krunene dei har på hauvde!

Diddi

18.nov.2010 kl.10:07

liv margrethe: Jeg har brukt cortina, men det er jo igrunnen det samme. Tror jeg har tova dem for lite jeg da, sendte de bare en gang på 60. Skallage flere etterhvert, så skal tove dem litt mer, dette var bare ei prøve for å se m jeg likte de. Noen kroner tror jeg ikke jeg vil ha jeg, liker at de er enkle og uten pynt. Men de har det meste på Panduro hobby eller Stoff og stil, så du kan kanskje se etter der...

Skriv en ny kommentar

hits