Kose-kjole

Jeg kjøpte en gang et slikt stooort nøste med garn... Med farger som går over i hverandre, loddent og fint... Dama i butikken sa at det skulle holde til en genser, det hadde i alle fall hun hørt. -Javel, tenkte jeg, da prøver jeg på det. Bittelillesøster kjøpte seg også et slikt sort loddent nøste, men i andre farger. Vi fant maskeantall og ca strikkefasthet i ei bok, og strikka først ermer. Så tok jeg utgangspunkt i det ene ermet mitt, for å regne ut nøyaktig strikkefasthet. Jeg ville jo at den skulle være ganske passe stor. Ermene prøvde jeg undreveis, og fant ut at de passet. Nå er også bolen ferdig, og kjolen er nå i kveld montert, og prøvd. Bolen er strikker ovenfra og ned, slik at jeg fikk brukt alt garnet, og den ble så lang som mulig.

 Hmm, ikke lett å ta bilde sjøl, men kanskje det blir bedre med litt hjelp til akkurat den biten?

 

Tja, får vel si oss fornøyde med det. Er ingen mannekeng heller da, så får ikke ha altfor høye forhåpninger :)

 

Her ser du kanskje bedre hvordan selve kjolen er:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter et par feilsteg, og noen stygge ord ble den da ferdig. Har sett flere som har kjøpt slikt garn og hatt lyst å prøve. Og nå har jeg prøvd, så da slipper jeg å lure mer på det. Fin ble den da også, skal nok bruke den og. Ingen tvil om det, for den er veldig god å ha på :)

Nå er det julegavene som skal i fokus, er vel absolutt ikke for tidlig det nå. Har noen liggende som jeg allerede har strikket, og har planlagt en tur til Elverum, så da blir det fler :) Men noe mer skal jeg jo lage, det hører jo med.

 

♥ Diddi ♥

2 kommentarer

frkbea

12.nov.2010 kl.19:10

Kjempefin! =)

thomas

13.nov.2010 kl.19:03

du er og blir kjempe fin i den nye kosekjolen din. Gleder meg til at du kan bruke den en gang vi skal ut og spise elsklingen min. Jeg er kjempe stolt av deg, du er så kreavtiv når det gjelder strikking. Elsker deg.4 ever

Skriv en ny kommentar

hits