Labbetuss - sokker

Endelig ferdig med eksamen!!! Og trur du ikke jeg har ett par sokker ferdige også, enda jeg la pinnene på hylla for en liten periode. Det har seg nemlig sånn at jeg tok en liten pause fra eksamenslesinga på onsdag, da elsklingen skulle til Elverum for å skifte frontrute på bilen, og få EU-godkjenning på den. Og siden det kom til å ta det meste av dagen spurte han om ikke jeg kunne bli med og holde ham med selskap? Og det kunne jeg selvfølgelig.

Vi kom dit ruta skulle skiftes ca halv ni, og de sa den skulle være ferdig ca kl tre... -Herre min skaper, hva i alle dager skulle vi finne på med all den tiden??? Mannen på verkstedet skulle ringe da bilen var ferdig da, for bilen skulle egentlig være på NAF kl tre for EU-godkjenning...  Så vi susa litt rundt da, for ingenting er jo åpent før kl ti, bortsett fra Kiwi og Narvesen, og det er jo ikke så spennende egentlig. Men bare klokka ble ti, ble det litt bedre. Vi fikk handla bursdagsgaver til en geburs vi skulle i på kvelden, og jeg fikk meg litt nytt undertøy, pluss en kjole på salg. -Hele 75 kroner kostet den! Kjempekupp!!! Vi tok oss veldig god tid da, for tid hadde vi nok av. Så dro vi etterhvert på Stengrundet Kiosk, og kjøpte oss mat.

Vi hadd akkurat fått maten vår, da det ringte fra verkstedet om at bilen var ferdig! Og klokka var ikke mer enn 12! Ok, så dro vi for å bytte bil igjen bare maten var slukt. (Det hører også med til historien at vi i mellomtiden fikk låne en kjempesøt liten Toyota, som jeg spurte elsklingen så pent om vi ikke kunne bytte til oss i stedet for hans Nissan? -Det ville han ikke.... ) Så var det bare å vente på at klokka skulle bli tre. så vi kunne få bilen godkjent og komme oss hjemover. Vi fikk flyttet timen til to, men enda var tiden lang.... For å få den til å gå litt fortere dro vi innom Europris, og nå nærmer denne historien seg poenget. For der fant nemlig min elskede "Labbetuss" sokkegarn, og strikkepinner til meg, og sa at nå måtte jeg sette i gang å strikke, for jeg holdt på å gå han på nervene!

 

Og det er historien om hvordan disse sokkene ble til!

 -Nå kan jeg fortsette å strikke på det jeg egentlig driver med :)  Kjekt med slike små kjappe prosjekter, da vokser julegave-bunken litt ;)

 

♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits