Det går da framover!

-Sannelig gjør det jammen det. Jeg har endelig, etter mye utsettelser og gruing, festet endene på ufo-jakka mi. Neida, jeg klager ikke over mange ender og at det er mye arbeid å gjøre det. Jeg vet jo at det må gjøres, og dessuten så tar det ikke så lang tid, bare man setter seg ned med det. -Det er jo ingenting å ha før det er ferdig, er det ei klok dame som har sagt. Og det er jo helt sant. Kan jo ikke gå rundt med ei halvferdig jakke, som mangler både ermer og knappestolpe. Men nå er den i alle fall klar til montering. Og det skal jeg ikke begi meg ut på på egen hånd. Joda, jeg har symaskin, men jeg er blandt de som syns det er sikkelig skummelt å sy og klippe i strikketøyet mitt! Grøss og gru, nei det skal jeg jammen overlate til ei mer erfaren sydame.

 Denne jakka har jeg (som nevnt tidligere) holdt på med i tre år, kanskje tre og et halvt til og med. Så det er jammen på tide å få den ferdig snart! Jeg har lovet meg selv å aldri bruke så lang til på noe prosjekt igjen. Jeg har jo gjort masse annet i mellomtiden, mens jeg kunne, og burde (!) gjort ferdig denne her. Jeg skjemmes og gremmes av det, rett og slett! Men slik er det vel kanskje for flere...? Jeg håper nesten det. Gleder meg sinnsykt mye til å bruke denne jakka!

 

@-->---

 

Så var det det andre jakkeprosjektet mitt: Fanakofta.  Det går jammenmeg fremover med den også. Bolen er nå ferdig, og ermene er vel ikke langt etter håper jeg. Ingen grunn til å drøye dem mere. Jeg gjorde en avtale med meg selv i dag, om at når bolen var ferdig skulle jeg gjore ferdig noen småting før jeg begynte på ermene:

1 Feste alle endene på ufo-jkka

2 Gjøre ferdig fellinga på ei lue, feste ender på den og slenge den i vaskemaskina (den skal nemlig toves)

3 Støvsuge (det trengtes nemlig, men frista ikke)

Så nå er det bare å strikke videre, jeg kan knapt vente!

 Jeg er ikke så sikker på at den er så altfor stor likevel, det er jo godt at den er litt ledig, og at det går an å ha en genser under også. Jeg får se hva jeg gjør... Jeg digger bare de forenklede åttebladsrosene i dette mønsteret! Vanlige åttebladsroser er også kjempefint, jeg holder på å bli alvorlig hekta på disse her. Synes de gjør veldig mye ut av seg...  Og så er det jo så morsomt å strikke mønster, selv om det tar litt lengre tid. Det er virkelig verdt det!

 

♥ Diddi ♥

Én kommentar

thomas

19.sep.2010 kl.18:40

Jeg synes du er veldig flink jeg. :)

det blir virkelig bra det du gjør <3

Skriv en ny kommentar

hits