Garn-shopping og nytt strikkeprosjekt

Jeg har vært på Husfliden en tur før helga, og da måtte jeg jo handle litt garn igjen. Nå som jeg er ferdig med (mangler å feste ender og montere) ufo-jakka (ufo = uferdig objekt), så måtte jeg bare ha et nytt prosjekt! Her er hva jeg fant på Husfliden:
Kjøpte noen nøster Smart superwash, naturhvitt og brunt. Hadde et mønster i tankene som jeg hadde lyst å prøve ut. Er blitt helt hekta på å strikke mønster, og på strikkejakker. Hva tror du da jeg skal strikke? Svaret gir seg igrunn selv.

Jeg har nemlig lenge sikla etter å strikke Fana-kofte. Og i dette "gamle" mønsterheftet mamma hadde liggende var det , nettopp bl.a. Fanakofter i alle størrelser. Så jeg dividerte på farger og hvilken størrelse jeg skulle velge, og er nå godt i gang med den.På Husfliden fant jeg oxo sokkegarnet Sterk, som er nytt for meg. Dette er veldig mykt, varmt og herlig, så tenkte jeg skulle strikker mønsterstrikkede sokker av dette (med hullmønster og sånn). Det har jeg heller aldri prøvd før, så det blir spennende. Jeg har alltid strikket vanlige raggsokker, men hvis de ikke er så vriene å få til som jeg frykter innerst inne, kan det hende det blir flere par etter hvert. Det nærmer seg jo jul...  :) Og da må man jo ha noe å legge under treet. Jeg synes det er koseligst både å gi og å få hjemmelagede ting. Om de er strikket, heklet, brodert, sydd, spikket, you name it, så spiller det ingen rolle. Det varmer et håndarbeidshjerte uansett :)Jammen hadde de ikke salg også, på mønsterhefter: 5,- pr hefte. Kjempekupp!!! Det var fire ulike, og det ene hadde jeg fra før, så da var valget enkelt. De tre andre ble med meg hjem. Og jammen er det ikke mye fristende strikk i dem også. . .Torsdag kveld pakket vi (søster mi og jeg) med oss hunder og håndarbeid, for å nevne noe (og kanskje det viktigste), og dro opp på Sætra. For fredag den 10. september begynte    →SMÅVILTJAKTA←   en stor begivenhet for mange, min søster inkluder. Mens for meg var det late dager på Sætra med fyr i ovnen og bunningen i fanget som lokket mest, det må jeg bare innrømme. Og koste oss gjorde vi, med både håndarbeide, hunder, god mat og hyggelig selskap.
Noen koste seg kanskje mer enn andre...? Etter en lang dag i skogen og mange steg blandt lyng og mose, var sofaen veldig god å krype oppi for både to-beinte og fir-beinte.


Håper du også hadde ei trivelig helg, og at du får ei  knallfin uke :)


♥ Diddi ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits