Strikke-ufoen

- blir den ferdig snart eller???

Joa, trur jammen det nærmer seg nå faktisk. Gleder meg veldig til den er ferdig og kan tas i bruk. Er jo den perfekte årstida og ferdigstille et jakkeprosjekt på. Den kommer til å bli veldig god å ha utover høsten... Bare den blir ferdig...
   Jeg vil ikke røpe for mange detaljer, det skal jo være litt spennenede å se den ferdig også. Men her skal du få en liten smugtitt:
 


Åttebladsroser og lus...


Denne jakka er det ganske så lenge siden jeg begynte på, og det har gått litt i rykk og napp. Etter at jeg fant den igjen i sommer fant jeg ut at jeg måtte rekke opp igjen siste tredjedelen av bolen. Der det inngikk tre farger i mønsteret hadde jeg strammen for mye, slik at jakka svingte inn der jeg buler ut. Og det går jo ikke an :) Så måtte jeg rekke opp igjen da, ingen råd med det. Nå har jeg snart strikket det opp igjen, har begynt på den siste mønsterborden nå, så har håp om snart å være i mål. Ermene ligger ferdige, så det er virkelig ikke mye som gjenstår. Dette er min prioritet nummer en av håndarbeide frem til den blir ferdig. Så håper jeg at de går fort ;)

-Nei, nå får jeg strikke videre, det klør i fengrene etter pinner og garn ;)
Ha en fortsatt trivelig kveld og en strålende uke!♥ Diddi ♥

2 kommentarer

AinaKH ;€

05.sep.2010 kl.21:19

heyhey, komm bare innom for å ønske deg en god natt... Imorgen er det en ny uke og nye muligheter, kos deg videre :D

klem fra ainakh

thomas

07.sep.2010 kl.20:59

Det går framover med jakka. den blir knall fin på deg. Du er kjempe flink til og strikke. Klem Fra Meg.

Skriv en ny kommentar

hits