Hermegås

Så har jeg også gjort det, har inntrykk av at det er bare jeg som ikke har gjort det enda. Akkurat som med facebook og MSN i sin tid, jeg er den siste som joiner. Denne gangen gjelder det faktisk håndarbeide, nærmere bestemt; lommetøfler. Jeg ser dem over alt, på blogger og der de selger ting folk har laget, til og med hos`n Jakob Andersen i Jordet. I alle fargekombinasjoner og størrelser. Jeg måtte jo bare prøve jeg og. Og her er min utgave.

 

 

Enkle og greie, og kjapt i strikke. Jeg klarer bare ikke glemme ei nabokjerring i grenda, hun hadde strikket lommetøfler i julegave til mange i familien sin. Men veldig få, om noen i det hele tatt visste hva det var de hadde fått! Noen trudde det var til å henge i beltet for å ha mobilen oppi, blant annet...

 

Noe som bringer meg til neste ferdige håndrbeidsprosjekt; noe så enkelt som strømper. Går ikke an å ta feil der i alle fall. Jeg kaller dem strømper, fordi de er en del lengre enn de sokkene jeg pleier å strikke. Disse lagde jeg med tanke på ski og pilketurer til vinteren som kommer. Tenk så godt, et par skikkelig laaange sokker (evt strømper da), utenpå ullundertøybuksa under resten av de varme klærne... Herlig!    

                                    

 

Fant ut her en dag at jeg nesten ikke eier ullsokker, jeg har bare strikket for å gi bort i ulike anledninger. Så nå har jeg endelig strikket et par til meg sjøl, av restegarnet som ble til overs etter bestemorrutene. Jeg har nemlig bestemt meg for at 60 ruter er nok. De er jo ca 20x20cm, så tepper blir da 120x200cm, + at jeg planlegger å hekle noen runder rundt hele sulamitten til slutt. Det ligger litt på is om dagen, er liksom ikke det meste spennende å drive med. Men får vel ta meg sjøl i nakken og gjøre det ferdig... en dag... bare jeg har kjøpt garnet... muligens... -Jepp!

 

♥ Diddi ♥

Én kommentar

hilde

28.aug.2010 kl.20:38

he,he. Den historien har jeg også hørt...:-)

Hilde.

Skriv en ny kommentar

hits