Livstegn

Her kommer en liten oppdatering, blir litt skralt med blogging om sommeren. Har vel egentlig blitt litt skralt med håndarbeide også på meg i sommer, så da er det jo ikke så mye å blogge om heller. Men foruten å rekke opp litt her og hekle noen flere lapper der, så har jeg ett ferdig prosjekt; noe så spennende som ett par sokker! Thi-hi, det er jo det det er ;) Jeg satt nemlig i butikken på bygdetunet sist søndag, og det var litt skralt med folk, så jeg var glad jeg hadde tatt med meg pinner og garn. Satt ute i sola hele dagen og strikket :) Koselig det og, igrunn :) 

  

Men SOM jeg angrer på at jeg ikke tok bilder inne i butikken! Det var SÅ mye fint folk har laget! Alt fra strikkede sokker, votter, grytekluter av alle slag, tre-arbeider, akvareller, glassarbeider, smykker både av sølv og glass... Jeg husker ikke alt engang. Så hvis det fortsatt er åpent der vil jeg anbefale en tur på bygdetunet på det aller sterkeste. Bare en tur innom butikken er verdt inngangsbilletten (70,-) synes nå jeg. 

 

 

 


Nå har jeg heklet 60 bestemorsruter, men har fortsatt litt garn igjen. Vurderer fortsatt hvilen farge jeg skal ha i siste omg. på alle lappene. Står mellom mørk grå eller beige, men skal hekle sammen alle, og legge utover, så får vi se da. Neimen ikke lett å bestemme seg... Men skal være veldig glad når jeg er ferdig med prosjektet, det kan jeg godt innrømme. Og når jeg også er ferdig med den andre ufoen min (som jeg har begynt å se litt på i sommer) DA skal jeg vurdere å begynne på noe nytt. Har jo noen idèer til gebursdagsgaver og julegaver jeg har lyst til å lage ;) 

 

 

♥ Diddi ♥

Én kommentar

Lille Marte;)

05.sep.2010 kl.11:48

Det ser gøy ut å hekle, vi fikk itte ti tel det i sommer på sætra;) Men neste år:)

Skriv en ny kommentar

hits