Ferdig med jakka!

Da er jeg endelig ferdig med jakka til mutter`n! Ble bra fornøyd med den, både hun og jeg trur jeg :) 

Sjekk ut dama med ny jakke:

 

 ♥ Nice ♥

Mønsteret til denne jakka fant jeg i Familien nr 8/2008, og garnet har jeg bestilt fra Sparkjøp, det er nemlig safir. Herlig ullgarn å strikke av. Jeg er generelt veldig glad i ullgarn, og dette er nok favoritten min trur jeg, godt å strikke av, og rimelig i pris. Me like! Men arbeidsledig blir man ikke av den grunn :) Jeg har nå heklet 44 bestemorruter, og har fortsatt en del garn igjen. Så det går fremover i prosjekt "bruke opp restegarn". Har sittet ute i solen og heklet litt i dag - herlig! Blåste nesten nok, men greit nok det. Elsker sol og sommer, så er ikke innomhus mer enn nødvendig når sola skinne om dagen :) 

   Kom over noen blomster utenfor den lokale butikken da vi skulle handle litt i dag. Det gikk jo som det måtte gå det, vi kom hjem med et lite utvalg... Var også innom svigers, og Thomas fant ei blomsterkasse han har snekret en gang i tiden som jeg fikk ♥. Hadde også noen paprikaplanter som hadde vokst ut av pottene sine, som måtte få større potter å bo i. Oppdaget i går at det er kommet noen bittesmå grønne kuler oppi toppen på plantene, som kan se ut en begynnende paprika! Har aldri hatt paprikaplanter før, så det blir spennende å følge med på utviklingen. 

 

  

Friska opp uteplassen litt :)

 
Paprika i lange baner :) 

Ellers skjer det ikke mye om dagen, akkurat ferdig med vårens eksamener. Det begynner det å surre en del ideer rundt i toppen her da. Særlig om kveldene hvis jeg blir liggende våken litt, da kommer ideene putrende frem! Så blir jeg liggende å pønske ut løsninger på hvordan jeg kan få utført dem da. Har noen ferdigtenkte ideer no, til og med tegnet dem ned. Så mangler det bare å finne ut av maskeantall og sånn, og sette i gang. Hadde kanskje vært lurt å kjøpt litt garn og... ;) 

 

-Se hva som skjer...

 

♥ Diddi ♥

 

Én kommentar

Therese

05.jun.2010 kl.15:58

wow, så effektiv og flink du er!

Likte strikkejakka kjempegodt, den ble knallfin :) Ha ei superduper helg, og kos deg i sola!

Skriv en ny kommentar

hits