Helgekavalkade

Da var helgen over for denne gang. Den gikk alt for fort, ikke uvanlig det. Men så har vi også kost oss, med håndarbeide, grilling, turer, raclett mm. 

 

 Deilige jordbær..  -Men hva er dette? Ei siamesisk tvilling-jordbær! Rareste jordbæra jeg har sett :) Årets første jorbær, og faktisk overraskende søte og smakfulle! 

 

 

  

Det er vår!


Lørdag hadde vi skikkelig herlig sommervær, sol fra skyfri himmel og deilig temperatur. Herlig med litt sol på kroppen, endelig! Da var det på tide å finne frem igjen grillen, for hvem gidder vel stå inne og lage mat i sånt vær? 

 

  

  

 

Helgens hekleprosjekter. 

 

Fredag var jakken fra forrige innlegg ferdig strikket, så langt jeg kommer på egen hånd i alle fall. Mangler å sy og klippe opp foran samt strikke på knappestolper og belegg.  Dermed kunne jeg med god samvittighet prøve meg litt fram med heklenåla i helgen. Fikk idèen for noen dager siden, og har gledet meg innmari til å forske litt på hekleblomster. Jeg Har som du kanskje ser brukt av rester etter jakka, bare for å prøve meg litt fram. Mønstrene fant jeg i gamle Familien og Allers, som jeg hadde tatt vare på nettopp pga disse. Blomstene var både moro og kjapt å hekle, selv for meg som ikke er noen racer med heklenåla. Tanken er å ha et lite lager med slike blomster i ulike farger til å bruke som pynt på luer, vesker ol som jeg kommer til å strikke senere. 

 

 Etter å ha gått en lang og god tur på søndag bar det rett i dusjen med Kajsamor <3 Da var hun full av sand og jørme, så det var ikke annen råd. Hun liker det ikke, men du verden på deilig hun blir i pelsen sin etterpå! 

 

♥ Diddi ♥
 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits