Hobbygartner

Vinduskarmene her begynner å bli litt fulle nå, hobbygartneren i huset har funnet ut at det holder på å bli vår :) Som om vi egentlig ikke hadde nok blomster fra før har jeg sådd litt urter og sånn, så skal jeg så blomster i april (trur jeg har nevnt det i et tidligere innlegg). Og nå har urtene begynt å komme opp av jorda :) 

 

 

PaprikaDenne sådde jeg i fjord-høst, tok frø fra en sitron bare for å se hvordan det blir. 
Ikke sikkert det blir frukter på den, men det blir kanskje blomster etter hvert? Kan se ut som det tar sin tid, vokser ikke akkurat fort, men er da ei søt grønnplante så lenge i alle fall :) Har tre, så hvis de evt må bestøves skulle det gå an å få til... 


Sydde ned kanten på siste løperen i går kveld. Så nå er jeg klar for å lage flere! Blir forhåpentlig sydag med mams på søndag, har lyst på en skikkelig kul påskeløper jeg. 
Men her er altså den siste jeg har sydd ferdig:

    
♥ Vår-løper ♥

Synes denne ble både litt tøff og litt søt egentlig. Kult med litt kontraster da, svart og blonder, og det kule hønestoffet da! Ville neste ikke quilte noe på det, men noe måtte det jo være, så sydde en søm mellom etasjene i høneburet. Holdt på å sy rett over hodet på den ene hanen da, men sydde bare over kammen hans heldigvis. 


 
♥ Diddi ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits