Oppsummering

Noen dager siden sist nå, så får vel underrette dere om litt av det som har skjedd ;) Har blandt annet vært på pilke to dagen, i går og i dag.

 

9. mars

      

Nordre Metsjøen

Ble etter mye om og men litt fisk. Men det var ikke riktig alt som gikk etter planen. Je knakk ei ski, måtte nesten være fabrikkfeil eller noe, for jeg tryna ikke så ille at skia skulle knekke av det... Det var overvatning på skjøen  også, pluss at sola lekte gjemsel med oss hele dagen... 

 

10. mars ( i dag)

   

Søndre Metsjøen

Her var det ingen overvatning, litt mer sol, men bra med vind. Hadde en fin dag ute, og det er det viktigste. 

 Mindstemann ble litt kald ♥

 

@-->---

 

Ellers har jeg sydd litt, Har laget ferdig to løpere til :) Eller den siste mangler det ytterkant på da, men det går jo fort! 

 

   

    

 

Ble ganske godt fornøyd med denne. Fikk testa ut pyntesømmene på maskina mi og, var litt vanskelig å velge, måtte prøve flere. Har en grønn en på gang, men den mangler det bittelitt på som sagt, så kommer bilde av den når den er ferdig. 

 

Ellers skjer det ikke stort her i Markgrøfta såvidt meg bekjent. Jo, forresten, har sådd litt frø da. Litt tili for de fleste sorter, men har sådd noen krydderurter og grønnsaker så lenge. Så kommer blomsterfrøene i jorden når vi skriver april måned. Skal legge ut litt bilde av de bare de kommer opp av jorda. Er lissom ikke så mye å se på før den tid.  

♥ Diddi ♥
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits