27.feb.2010

Da er bursdagen til bittelillesyster unnagjort, og jeg kan endelig avsløre prosjekt x for deg. 

-Da-daaaa...

 

   

Den passet bra, litt lang i armene bare. Men går an å brette opp, så det går bra. Genseren falt i smak heldigvis :)

Det er falsk patentstrikk i vrangbordene, litt vrient i starten, men vare jeg kom inn i det gikk det greit. Blir veldig fint da :) Halskanten skal egentlig være en den høyere og videre, men jeg hadde ikke mere garn igjen. Løsningen ble å felle av dit jeg kom, går jo fint an å ha den slik også. Men har lagt fram muligheten om å bestille mere garn, slik at jeg kan strikke på den halskanten det skal være. Så får frøkna bestemme sjøl, er jo litt upraktisk igrunn med så stor halskant og.. 

 

 

 

Og så bakte jeg ei ostekake til gebursen da.. SURPRISE!!! hi hi.. Denne gangen med jordbærsmak, og tenk; den falt også i smak! Åh, fy fader for et dårlig nød-rim... *sukk.. Trur uansett den nye vrien på kaka ble en slager etter lydene rundt bordet å bedømme ;) 

   Litt utpå kvelden var det skiskytterstafett på tv, noe nesten alle de voksne ville ha med seg. Det var ikke riktig alle som syntes det var så veldig spennende...

 

   

Mens unga tegna og lekte lå disse to karene og brydde seg mindre om både unger og sport :)  Men at alle hadde en koselig kveld, det trur jeg nok jeg kan si med sikkerhet :)

 

  

 

Dagens vær, sny og blåst! Fikk virkelig kjenne på det da vi var ute og gikk en tur, Kajsa, Thomas og jeg, men du verden så godt det var!

Ha en fortsatt fin lørdagskveld, og ei superkoselig helg!

 

Én kommentar

bra blogg :D

ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits