Long time no see

Uff ja, no har det vært lite blogging i det siste.. Skammer meg litt over det.. Men håper det tar seg litt opp no :) Har hatt mye å stri med, har vært hos svigers og passa hunden dems mens dem var borte noen dager. 

 

  Gamle Tass ♥

 


Kajsamor var også med, utrolig hvor lekne såpass voksne hunder er. Moro å sjå :)

Men kosejenta mi kjem a vel alltid til å være ♥

 

 I dag har mams og paps feiret sølvbryllup, og i den anledning ble jeg spurt om å bake ett par kaker. Noe jeg synes er veldig trivelig. Føles litt rart, mamma som har lagd marsipankaker i snart 30 år bestiller  av meg, som har lagd ei i hele mitt liv før denne til i dag. Får ta det som en tillitserklæring. Bortsett fra at det er veldig vanskelig å tegne med sjokoladen gikk det ganske bra :) Smaken var i alle fall som den skal være! Lagde også ostekake (surprise!!), virker som jeg er den faste ostekakebakeren i familien. Har to bestillinger inne allerede til bursdager senere i måneden og i mars :) 

 Selskapet var i hvertfall veldig trivelig! Alltid koselig å samle slekt en ikke ser så ofte ellers. Vi døtrene hadde skrevet sang, pluss at mamma hadde skrevet en sang. De hadde også velkommen-sangen de hadde i bryllupet for 25 år siden! Pluss at søskenbarnet mitt sang en sang av Kim Larsen (som mamma er veldig gla` i). Maten var også den samme som i bryllupet, skinkestek og hjemmelaget surkål! Kjempegodt! Og iskake og krumkaker til dessert...  Spørs om jeg ikke må panikktrimme litt noen dager da, ble litt mye god mat og kaker er jeg redd... Er nok ikke så bra for figuren, jeg som er sååå slank fra før... :D 

 

 

Ellers har jeg strikket ferdig prosjekt x, men det kommer ikke bilde av det her før etter neste fredag. Trur og håper at gava blir midt i blinken, min kjære søster ønsker seg visst hjemmestrikkede gaver sa hun i dag ;) Krysser fingrene for at det faller i smak! 

    Har også begynt på votter til meg sjøl, fant så fine mønstere på www.joridweb.no . Har en vott ferdig minus tommel. Har dessverre ikke bilde av den enda, kommer det også snart :) 

 


Har forresten ny sveis :) Var til to frisører, Thomas farga det, og mamma klipte luggen. Og eldste søster mi fikse bryna mine :D Får ikke til det sjøl, men hva gjør vel det med så mange flinke stylister??! Jeg er i alle fall kjempefornøyd!! Så tusen takk alle sammen ♥

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits