I`m back...

Ja, nå er jeg altså tilbake! Måtte bare ta ei lita bloggepause mens jeg pugget som verst til eksamen, og no er jeg ferdig med den!!! Jepp, hadde eksamen i går, så no er det bare å fortsette videre med lesinga og begi seg inn på hjertet, og alle dets finuerligheter :) Gleder meg allerede, spennende stoff dette her! Klarer neste ikke vente med å begynne på det. 

 

Men jeg har mye annet å drive med og, så jeg må ikke falle for fristelsen å bli bokorm på heltid.

-Strikke for eksempel, det er jo favoritthobby nr 1, så det skal jeg gjøre mere av :) Må jo få ferdig prosjekt topphemmelig til den 28.februar! 

-Syinga må jeg ikke glemme, har allerede ambisjoner om flere løpere og kanskje noen grytekluter til julegaver i år også... Pluss at jeg har veldig lyst til å prøve å sy noen klær...

-Lese (skjønnlitteratur) har noen bokserier jeg abonnerer på, har noen bøker liggende som jeg rett og slett valgte å vente med til eksamen var unnagjort. Vanligvis spretter jeg plasten og leser ferdig boka samme dag ho kommer i posten, så dette var veldig ulikt meg.. 

-Har også en ambisjon om å bli flinkere til å gå litt lengre turer, det er jo så godt! Kajsa er også veldig gla` i å være med på tur, om det er med ski eller på beina spiller liten rolle for henne. Eller jo, forresten så trur jeg det gjør det. Ho er nok i sitt ess når ho får være med på skitur, det går litt fortere, og så er det masse herlig sny ho kan galoppere i... Fy flate for ei fart ho setter opp da, hi hi... 

Det var nok det viktigste foruten husarbeid og andre hobby og håndarbeidssaker jeg fikler litt med av og til. Hekling, fotografering, tegning, maling, klipp&lim for å nevne noe. 

 

-Men, jeg har jo helt glemt å nevne at vi har fått oss ett nytt familiemedlem!! Hils på frosken Frøydis!

 

 


 

 

Jeg var nemlig en tur til bygda (Innbygda sentrum) i går, og der, inne på Hus&Hjem satt denne lille frøkna så alene i ei hylle. Det var et ensomt liv å sitte der i butikkhylla, sa hun, og siden hun er så nydelig bestemte jeg meg for å ta henne med meg hjem. Og det har jeg ikke anget på ett sekund, så veloppdragen og søt som hun er :) Velkommen til oss Frøydis! Håper gleden er gjensidig, hun sier jo ikke stort, men jeg har fått intrykk av at hun trives. 

 

  Frøken Alpefiol ble også med oss hjem i går, hun følte seg litt oversett stakkar, i blomsterbutikken der hun stod innklemt sammen med mange andre av sine medsøstre.  Nå er hun stuas blikkfang, sammen med frøken Albino Julesjerne og frøken Fucsia. Frøken Fucsia er rekonvalesent om dagen stakkar, hun kom i skade for å bli litt dehydrert, men er nå på bedringens vei. De utfyller hverandre veldig fint, de tre frøknene. 

 

Men nå trur jeg det er tid for frokost; hjemmebakt grovbrød med makrell og en kjempegod te med krydret appelsinsmak som jeg kjøpte i går. Jeg unnet meg nemlig en massasjetime på Trysil Natur og Spa i går, og der er det også veldig god te å få kjøpt.

 

-Anbefales! 

 

 

Én kommentar

Therese

10.feb.2010 kl.11:59

godt å se at du er tilbake med blogginga.. Begynte å bli bekymret sir du.. :) Klart vi må fortsette med sydagene våres! Kanskje på lørdag? Godt å være ferdig med eksamen da! Høssen føler du at det gikk?

klem klem :)

Skriv en ny kommentar

hits