Søndag - ingen hvile for en sliten student...

I dag tidlig våknet jeg TIDLIG og ble liggende å fundere... Følte meg veldig usikker på emnet jeg leser på om dagen, genetikk, fant ut klokka halv seks at jeg bare måtte opp og lese litt mer på det. Fikk ikke ro på meg til å sover mer, så det var bare å opp. Vel inne på skolesidene på nettet tok jeg en repetisjonsoppgave for å sjå hva jeg ikke kunne, og kunne lettet og overrasket gå litt videre i lærestoffet. Jeg hadde nok skjønt det likevel, tenkte bare litt for innviklet. -Puh... Er vanskelig nok om en ikke skal tenke innviklet i tillegg! Veldig fine de repetisjonsoppgavene, da ser jeg hva jeg kan og hva jeg må lese mer på.

Da skifter jeg tema, må bare klage litt over været, eller været er jo fint, men det er jo så kaldt! Var mer enn 22 minus da jeg sto opp i morges, og det er innetemperatur for meg. Da går jeg ikke så mye ut, kun for å lufte Kajsa, hente post og ut med søppel. That`s it. Er veldig klart og fint da, pent å se på, om man ikke er for lenge ute...
Om det er dag, kveld eller natt....

 ♥  Fine jente mi...

"Pjuskete og fornærma på mamma, trur du itte ho lurte meg inn på badet og dusja meg du da... Mot min vilje!! Hundemishandlig er det! No furter jeg ute i gangen, og vil egentlig ut, men får ikke lov før jeg er helt tørr.... -Makan!..."

Stakar, ho er ikke så gla` i å dusje, men ho ble veldig god i pelsen etterpå! Helt som silke, hele dama. ♥  Så får jeg bare tåle litt furting... :) Det går jo over!

@-->---

I går (lørdag) hadde Therse og jeg sydag igjen .♥ Målet mitt var å få ferdig pynteputetrekkene til sofaen jeg begynte på for noen uker siden. Og guess what; oppdraget er utført! De ble (nesten) helt som jeg så for meg før jeg begynte! Her er de på plass i sofen i sitt nye hjem.Synes jeg trenger en løper som matcher litt også, fikk sydd sammen forsida på den.Er ganske fornøyd med den, tar att noen av stoffene i putetrekkene, Er ganske nøytral egentlig, men samtidig er det litt liv i den også. Litt usikker på hvordan/hvor jeg skal sette på blondene, men har en plan...

Men nå er visst snart middagen ferdig, det er mannen i huset som er kokken i dag. Hørte noe om ei ny oppskrift han skulle prøve i dag, så det blir spennende! Veldig greit å prøve noe nytt også, ikke bare spise det samme om att og om att... :)

Da må du ha en fortreffelig kveld, og ei knall uke! Og stikk gjerne innom igjen. Setter også stor pris på noen kommentarer, tanker du har gjort deg opp når du leser her :)

Tudelu ♥


@-->----

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits