29.jan.2010

Det snyr... Herlig! Etter at jeg klaget min nød her om dagen har det faktisk kommet ned en del!  Begynner da nesten å lure om jeg har kontakt med han der oppe jeg også, men når han aldri har hørt på meg før, så jeg finner dette lite sannsynlig. Jeg har dessuten ikke tenkt meg ut i noen religionsdiskusjon her. Jeg synes faktisk det er ganske flott å ha en så sterk tro på noe som er så (for meg) abstrakt. 


Nå håper jeg bare det snart er nok sny til at vi får ei skikkelig bra skiløype! Så gla` som jeg er i å gå på ski, så var det en skikkelig nedtur da vi prøvde ut løypa her for første gang på tirsdag... Ikke god å gå i i det hele tatt. Så krysser fingrene for at det snart blir bedre no :)

Blir litt kjedelig blogg om dagen, eneste jeg gjør er å lese til eksamen... Og det jeg strikker på er hemmelig sånn ca en måned til, så kan jo ikke legge ut bilde av det heller... Men har en sydate i morgen, så det kan jeg jo legge ut litt bilder av!     
     Må noget besjemmet innrømme at putetrekkene til pynteputene i sofaen ikke er ferdige enda, så vi har ett par juletrekk på enda faktisk... Det starta så bra, men så stoppa det helt opp bare... Har som mål å bli ferdig med putene og komme godt i gang med matchende løper i morgen. Hvis jeg planlegger og kanskje skjærer til litt stoffer i kveld skulle jo det være en smal sak.  -Ikke sant...?

  
Slik var det altså det så ut ja :) Gleder meg til å få tatt det nye "settet" i bruk, men først må det jo bli ferdig...

Men nå har jeg ikke tid til å drømme meg mer bort i lappe-land... Være flink å lese fag no, så skal jeg forberede sydagen i kveld.


@-->---

Én kommentar

Therese

29.jan.2010 kl.11:17

Gleder meg :) men henn skal vi møtes i mårrå? vi kan gøtt væra hos øss, men da spørs det om vi har så mye bistand fra den eldre generasjonen, hehe! jeg kjem nok itte oppover før ved to-tre tida.. men melder deg da jeg er i farta :)

Skriv en ny kommentar

hits