25.jan.2010

Sitt og tenkjer på att det hadde vært veldig koselig å vært med i en syklubb... Det er ett av mine ønsker for det nye året. Blir vel som med nyttårsforsetta, tanken er god, men til siste slutt blir det ikke noe av det heller. Kunne starta en sjøl da, men sammen med hvem da?


Det er veldig trivelig å gjøre håndarbeid sammen med andre, ikke bare sitte i sofaen hjemme og stulle for seg sjøl. Var på Tupperwareparty i kveld, og det ble en del prat om håndarbeide og strikking, sying, brodering, hekling +++  Var da en ide begynte å ta litt form i min lille strikkehjerne... Må bare modnes litt til, så får vi kanskje se en vakker dag...  Inntil da skal jeg i alle fall fortsette med alt det jeg synes er arti å drive med. Om jeg så må gjøre det alene. Apropos, må strikke litt snart, er veeeeldig lenge siden sist no synes jeg ;) Kan ikke glemme strikkinga midt oppi alt skolearbeidet, det går bare ikke an.

Sånn, da fikk jeg satt ord på noen tanker som surrer oppi hue. *puh!...   c",)

Da kan jeg snart ta kvelden...2 kommentarer

Gunn Ona

25.jan.2010 kl.23:33

Je vil vær m i syklubben din!! :)

Therese

26.jan.2010 kl.21:25

Jeg vil også være med i syklubben din :) kanskje møtes i helga att? For eksempel på lørdag, hvis det passer for deg (ifra ett-to tida og utover eftan) ;) Rykker i pedalfoten og klør i fingerbøllfingra etter å komma i gang att... Og itte minst så kjenner jeg at skravle- og kreativemuskla treng å henge med deg att :) hehe

Skriv en ny kommentar

hits