Snart helg...

No er det snart helga att, synes igrunn den forrige bare såvidt er ferdig jeg... Ei uke går så fort at det er helt skummelt! No er det snart bare tre uker til min første eksamen... Hjelper og trøste :s  Må nok være flink jente og studere hardt fram til da,. Jeg har jo planlagt jeg skal klare dette her, så noe annet alternativ er det jo ikke. Tirsdag 9/2-2010 skal jeg opp til eksamen i MED1, og helst også MED2. Er godt i gang med MED1, mens MED2 har jeg ikke begynt på enda. MED1 er det absolutte største kapittelet og da, så har regna ut at jeg klarer det om jeg bare tar MED1 no, og heller tar tre mindre kapitler til neste eksamen. Men håper jo sjølsagt og få unnagjort begge to no. Gjelder bare å ha en plan B, sånn i tilfelle tøyfille :)


Drømmer meg litt bort med disse bildene fra i fjord sommer...
Har planer om å dra på hytta i helga også, men spørs om jeg ikke må ta med meg noen skulebøker også denne gangen... Har ikke riktig nok is i magen til å la dem bli liggende igjen hjemme no når eksamen nærmer seg med stormskritt.
     Noe som minner meg på at jeg må skynde meg å trene litt før dagens dose med skulearbeid :) Synes det er bare moro å tilegne meg ny kunnskap, og mener å huske at jeg yter best under press, så dette skal nok gå bra!   


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits