Prøver å være litt effektiv

Sitter inne på skolesidene og hører på foredrag mens jeg strikker på gebursgave til Thomas ♥ Han fyller jo på søndag, og jeg regner ikke med å få strikket noe etter han er ferdig på jobb på fredag. Og det nærmer seg jaggu faretruende.. Må passe på å strikke mens han er på jobb om dagen, er jo ikke no gøy hvis han vet hva han får! Så da må det litt hemmelighetskremmeri til ;)

I fjord fikk han lue og votter av meg, men da hadde jeg ikke strikka så mye mønster før, slik at lua ble litt trang.. :( Og det er jo litt dumt, vitsen med luer er jo at de skal gå nedpå øra. Har såklert ingen bilder av den, så det får komme sia. Typisk, enda så mange bilder jeg tar, så er det stadig noe jeg mangler.. :p Og, typisk også, han har på seg lua på jobb i dag...
 -Og vottene... Er jo gla` for det da, at han vil bruke det jeg strikker til`n. Snille, gode Thomasen min ♥ (Huff detta vart litt fjortis.. jaja.. )Planlegger litt geburs om dagen, er  mye å bli enige om. Som f.eks: hva slags mat skal vi lage, hvilke kaker skal jeg bake, hvor mange og hvem skal vi be? osv.. Er kommet til enighet da :) 
   
  Så menyen blir:

Helstekt tiur med tilhørende saus,

Kjælknøl (langstekt elgstek) med tilhørende saus,

Grønnsaker og søndagspoteter (kokt uten skall og med litt salt i vannet)

Kanskje valdorfsalat (litt usiker på om vi skal ha det enda..)

Dessert: fruktkompott med knuste julekaker og kesam vanilje

---♥---

Marsipankake

Bladkrans/kringle

Ostekake

Rester av jukekaker (forhåpentlig blir det spist noen slike også)Håper alt går bra, og at vi får til maten, ikke minst!!! Har ikke så altfor god erfaring med såpass fin mat :) Men, med litt råd fra kjente og ikke minst mamma må det vel gå bra, får vi tru! Jeg har aldri tilberedt hverken tiur eller kjælknøl, så er mye    jeg ikke vet; når skal det opp av fryseren, hvor lenge og hvor varmt skal det stekes, når må det stekes (det som skal i lake og serveres kaldt), og helt sikkert masse mer som kommer på underveis... Må si jeg er litt bekymret...                               
Får bare beregne god tid, slik at vi har tid til å lage noe annet hvis en nødsituasjon skulle dukke opp...                              
  Når det gjelder marsipankaka har jeg veldig lyst til å pynte den slik Therese viser i bloggen sin på www.fripple.blogg.no , det ser jo ikke vanskelig ut. Og om jeg beregner god til må resultatet bli greit nok. Er på leting etter et fint motiv, men som også er ganske enklt, og passer til jubilanten og hans interessser :)                                                                         

@-->---

                                    Da får jeg fortsette med foredrag og strikking. Vi jenter er jo så flinke til å gjøre flere ting på en gang, så regner med at det går greit ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits