Sammendrag uke 1

Alle gode tanker og nyttårsforsetter til tross, no er det veldig lenge siden jeg har lagt ut noe innlegg her. Det er vel ikke første gang jeg har fått erfare at det straffer seg å være så kjepphøg :) Det slår igrunn aldri feil..  Håper dette innlegget kan bøte litt på såret.  Det har jo skjedd litt siden sist, så her kommer et sammendrag fra uka som har vært så langt ;)

Mandag til fredag var Kajsa mi og jeg en del på besøk hos min mams og paps. Med de to hundene som er der pluss bikkja mi, og ei katte er det sjelden et kjedelig øyeblikk i heimen :)

Persongalleri:
  Siko, 8 mnd Dunker ♥

  King, snart 12 år, Finsk Støver ♥

  Mons Hunter, snart tre år (trur jeg..)

Pluss Kajsa mi på toppen av kransekaka...  Kajsa, snart 5 år, Golden Retriver...

Da blir det fort litt action...

Mindstemann har en forkjærlighet for haler, som tidligere nevnt :D Fikk oss mange gode lattere av disse to her. Hadde ikke lange pausene mellom hver økt.

Vi fikk også brendt av litt krutt utendørs, sjøl om vi ikke orka være lenge ute om gangen i det kalde været :)

           Løpe-løpe-løpe-løpe-løpe-løpe.... Rene Duracellkaninen igrunn :D Men var godt for både to- og firbeinte å ut litt og lee  på seg!

Er veldig vanskelig å være rolig med så mye energi...  Mye høyt og levt, denne krabaten :)

(Bildene blir større om du klikker på dem.)


Fredag hadde Therese og jeg avtale om å sy litt igjen :) Sydde løpere sammen før jul, så vi fant ut vi skulle fortsette med det. Får veldig fort litt dilla på slikt, har jeg funnet ut (",), rare greier... Jeg funderte og planla litt på forhånd, så føler jeg stilte ganske bra forberedt denne gangen. Vi har nemlig veldig dårlig med trekk til putene i sofaen, og no må jo juletrekkene snart av igjen,, Etter et dypdykk i mammas skuffer var stoffene valgt ut og planen klar. Det var bare å sette igang...Hmmm... Valgets kvaler...

 Elsker dette stoffet...


Dette stoffet minner meg om sommer på sætra, men blåbærsoll av sjølplukka bær og mjølk rett fra tanken, iskald....

Det kommer flere bilder av disse når putene er ferdige. Etter planen i morgen...


Lørdag (i dag) skulle Therese på jakt etter motiv til ei foto-oppgave, så vi dro med friskt mot oppover i Bittermarka med kamera og tjukke lag med klær på. Og bilder ble det tatt, i bøtter og spann. Det er jo sååå mange fine motiver ute i naturen i kulden... Eventyraktige troll og hekser som skjuler seg  trea og snøen, nydelige snølandskaper og for et lys.....


   Det finnes et lite fossefall (Storfallør`n -aner ikke hvordan det skrives!) i åa like nedenfor sætra vår der det er veldig fint om sommeren. Men ingen av oss hadde noen gang vært der på vinteren, så vi var veldig spente på hvordan det så ut der no...? Etter litt baksing for å komme ned dit (for det ligger jo ikke så lettvint til) kunne vi noe skuffet konstatere at jo, fossen fryser til om vinteren.

 Jaa, her skulle det altså vært en foss... hmft... Jaja. Kom en idè snikende innpå meg no, kan ta bildet herfra gjennom flere årstider, er utrolig hvordan slike steder forandrer seg gjennom et år. Skal jammen prøve å huske det, klatre ned dit igjen til vårs... Jepp, det er en deal.Skal blogge oftere heretter, litt mer overkommelig både å lese og å lage innlegg, når dem itte blir så inni helv... lange :p
-Hi hi, bedre lykke neste gang! Avslutter for i dag med det fineste bildet jeg tok i hele dag ♥ Troll i vinterskogen a-la Theodor Kittelsen :)


Én kommentar

fripple

10.jan.2010 kl.12:43

Tøft med nytt design og ny header :)

Skriv en ny kommentar

hits