02.jan.2010

Da er vi i gang med det nye året, alle forsetter er vedtatt, og mange er nok allerede brutt :) Alt er med andre ord som det skal være. Her er mine forsetter, som jeg skal prøve å ha i bakhodet i 2010:
- Ikke kjøpe mere garn, men heller strikke / hekle opp det jeg har. Med mindre jeg må kjøpe mer for å få ferdig prosjekter da. Eller om jeg finner på jeg skal strikke noe som jeg ikke ha noe passende garn til.
- Være mer obs på å  ha et sunt kosthold
- Trene regelmessig, fra mandag av, da begynner liksom dette året på orntlig. Så fra da av er det ikke lenger noen kjære mor!
- Si ifra! Ikke mere tie og samtykke hvis ting skurrer her i gården nei, har vært altfor mye  av det tildligere...
- Børste Kajsa oftere, men trur vi må til dyrlegen og få satt sprøyte på a pg, den frøkna røyter noe helt hinsides. Det kan da ikke være riktig?...


Nydelige jenta mi   ♥

Trur det får holde for i dag. Kommer sterkere tilbake senere. Driv å strikker en del om dagen, men kan ikke si hva det skal bli... ;) Kommer bilde etter bursdagen til min lillesøster, eller som hun liker å kalle seg: bittelillesyster :) Hun er nemlig yngat av oss tre jentene. Så intill da (28. februar) må dere nok bare smøre dere med tålmodighet :D

Ha en trivlig kveld :)2 kommentarer

Krølltoppen

04.jan.2010 kl.13:59

Det likj vi:P

Therese

06.jan.2010 kl.12:34

Ja, vi må få sydd litt at snart!

Er du heme på fredagseftan? Kenneth jobber, og jeg tenkte meg en tur på Rømoen, hadde vurri gøtt å kummi i gang med litt sying att.... hehe. Også må jeg få tatt detta bildet til denna oppgava, kanskje vi skulle dratt ut på photoshoot på lørdagsformiddagen. Hvis du er heme i helga da?

Skriv en ny kommentar

hits