29.des.2009

Begynner å bli litt rastløs av å bare slappe av, så jeg måtte strikke litt igjen. Kan ikke ha for lange pauser, får abstineneser ;) Hadde jo kjøpt garnet, så da var det bare å sette i gang!

 Søt genser :) Jeg falt veldig for flette-detaljen i sida :)

 Ble igjen såpass garn at jeg strikka ei baggy lue og :)
Trur enda jeg har nok til ei lue til, ikke sånn baggy modell kanskje, men ... Får se. 


                                                                                                  Fletta på genseren.


Fargene ble litt grelle her, den lillafarga er egentlig kjempefin... Kommer kanskje litt bedre fram her....

 Heller jeg som ser litt grell ut her :D Måtte bare prøve lua, er så mjuk og varm og god... Trur jeg lytt strikke en til som passer meg, denne er i 6-8 år... Litt trang, men ellers veldig god :)Måtte bare ha med meg kamera ut da jeg skulle hente posten i dag. Er så klart og fint no, når det er så kaldt :) Da er det vel ingen bombe at det jeg tok bilder av er snø, trær, og litt sol i snøen i trærne :D Det fineste som finns!


Jeg kan jo bare snakke for meg sjøl, men synes det er veldig fint... Blir veldig stemningsfullt.  Månen er også veldig stemningsfull, og det lyset som blir da... Litt vanskeligere å fange med kamera, men jeg skal i alle fall prøve på det en gang.
     No skal jeg strikke litt mer, har et par prosjekter liggende og vente på meg. Ikke noe nytt akkurat, er så mye jeg har lyst til å strikke ;) Eller hekle ;) Eller sy ;)

So long. -Take care ;DIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits