Snart over....Jula går så altfor fort! No er det jammen snart over igjen for denne gang. Det er allerede fjerde juledag, i morgen er det juletrefest i grenda her, sjette dag går jo fort, så er det NYTTÅRSAFTEN! Og vips, så er vi i 2010, sånn helt plutselig og uten forvarsel... Rått og brutalt.

Ja ja, får prøve å kose seg mest mulig så lenge jula varer, ikke no annet å gjøre med det :) Tviholder på jula med disse bildene hjemme fra mams og paps, der vi var på middag andre dagen ♥

Bildene blir større om du klikker på dem :)

Det var kjempekoselig! Arti å sjå hva dem hadde fått til jul og, litt rart å ikke feire der i år synes jeg... Thomas mener jeg er en mammadalt,. og det stemmer kanskje? Det var hvertfall veldig trivelig og dit på middag. Og så god middag da :) Mamma serverte kjælknøl (langstekt elgstek som har ligget i saltlake), fløtegratinerte poteter, grønnsaker og saus... Helt superherlig! Og is med varme multer på til dessert.. Blir nok ikke no tynnere i løpet av jula i år heller, men det får jeg bekymre meg over på nyåret. Må jo ha noen nyttårsforsetter og ;) Jula handler for meg om å kose seg sammen med venner og familie. Så får vi ta trimmen på nyåret. 
     Håper forresten på å få gått litt på ski i romjula da, fikk jo nye til jul jeg :D Men det mangla ett par gummidingser på den ene binningen, så får ikke brukt dem før de er på plass. Spørs om det ikke har gått litt fort i svinga for dem som har montert dem, og glemt å sette dem på igjen etter å ha skrudd på binningen. Håper å få fiksa det når Thomas skal til bygda i dag :) Hadde vært veldig godt å få rørt littegranne på seg, blir sittende veldig mye stille i jula...

Merker det blir mye bilder og lite tekst på bloggen om dagen... Men det skjer ikke så himla mye å skrive om heller da... Er i alle fall bedre med litt enn ingenting synes jeg da :) Driv å funderer litt på nyttårsforsetter, ender vel opp med de jeg har hatt i mange år: trene mer, spise mer sunt, bli flinkere til å holde kontakten med venner.... Skal tenke litt mer før jeg legger ut den lista trur jeg. Håper den blir litt mer spennende enn dette ;)  

- Ta vare på deg sjøl og de du er gla`i ♥Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits