Ooops...

I dag skal jeg ta bussen til sentrum for å møte samboeren min når han er ferdig på jobb. Da skal vi innom og levere julekort og krydderkaker til tantene hans, og levere noen andre julegaver også. Derfor har jeg spart til i dag med å bake de kakene, for at de skal være ferskest mulig:)
     I denne oppskrifta skulle smøret smeltes, og så skulle mjølka i kjelen, og det skulle koke opp. Joda, smøret smelta, og jeg hadde i mjølka.. Så ringte telefonen, og det kokte selvsagt over. Jeg fikk redda kjelen, så det ble ikke så altfor mye som rant over. Ferdig i telefon skulle jeg blande sammen mjølet med krydderet og bakepulver. Joda, hadde oppi mel i et sånn litersmål, og putta opppi bakepulver, kardemomme, og tok i ei skje av det jeg trudde var kanel. -Men det var da veldig rødt på farge? Og lukta ikke helt kanel akkurat?.. -Det var grillkrydder for svarte!!Klarte heldigivis å fiske opp igjen alt, og fant kanel i skapet i stedet :D Holdt på i le meg ihjæl altså, at det går an!!


Neste gang jeg skal ha kanel skal jeg lese på krukka, så jeg vet helt sikkert at det faktisk er kanel ;) Hvis en god latter forlenger livet, er jeg nå sikret enda flere år, det er jeg helt sikkert på!
     Resultatet ble bra da, heldigvis...


Synd det ikke går an å legge til lukta her på bloggen, for disse lekkerbisknene lukter helt himmelsk godt :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits