Julestria

No holder jammen julestria på å inntar meg også :) Men jeg synes bare det er koselig.. I går kveld hadde vi besøk av mine to lillesøstre ♥. Det var veldig koselig, vi så på "Amalies Jul", og spiste sjokolade... Trur vi kom til episode 9, så blir vel en dag el to til med det før juleaften. Eller etterpå da, men da blir det ikke helt det samme..
   I dag har Thomas og jeg vaska badet til jul! Ble veldig grei arbeidsfordeling, jeg tørket støv i hyllene, der jeg har massevis av parfymeflasker og kremtuber av div slag:) Veldig dumt med åpne hyller på badet egentlig, hadde ikke blitt så støvete om vi hadde hatt skapdører el no... Men men, anyway... Jeg tørka støv, vasket av vasken og do og sånn. Thomas vasket tak, vegger, og gulv :) (Ikke vegger og tak i mitt lille musehull altså :D) -Flinke gutten min . . .

Etter det har jeg bakt fire slag me julekaker:) Lagde to deiger i går som har liggi i kjøleskapet i natt..Verdens beste pepperkaker, brune pinner og kokosmakroner...

Min personlige favoritt blant julekakene er nok brune pinner, synes dem smaker absolutt best.... Og mamma lager verdens beste pepperkaker, som jeg bare må ha... Men hadde det ikke vært for Thomas sin tante Wenche hadde det ikke blitt kokosmakroner i år heller.. Fikk nemlig oppskrift av henne i fjord,  da mine ble totalt fiasko.,. Ble bare en stor kokosmakron hele plåten... Men i år ble de perfekte!!! Så tusen takk til deg, tante Wenche! ♥
   Skal også gi bort litt kaker, både brune pinner, kokosmakroner og krydderkaker, så har satt en deig til, som jeg skal bake ut i morgen:) Pluss at jeg skal lage krydderkakene over helga. Tirsdag trur jeg. Så her er det ingen hvile for en sliten sjel...Siste paret med sokker til jul :D Endelig ferdig med det!! No må jeg bare strikke ferdig og tove ett par votter til ei ung dame, så er handarbeidet i boks. Da er det bare en haug med kaker som skal bakes. Og de skal gis bort i julegave! I fjord ga jeg bort julemuffins til alle Thomas sine tanter med familier. Og til en onkel og bestemor på min side. I år trur jeg at jeg skal lage krydderkaker i brødformer å gi bort. Mindre arbeid med det, og smaken er jo den samme :) Gidder ikke bake mere til oss sjøl, har fire slag trur je, det får holde.Får vi ikke mer besøk enn i fjord blir det bare på meg og småfugla likevel :)

No har vi inntatt en bedre middag, med kylling, pommesfrittes, bernaisesaus og salat.. Og litt rødvin synes jeg absolutt jeg har fortjent nå :) Vurderer seriøst å lage en dobbel porsjon til med kokosmakroner til i kveld, men burde egentlig strikke ferdig vottene og... Hmmm, dilemma.. -Jeg strikker i kveld, så får jeg lage kokosmakroner i morgen. -Og brune pinner. Jepp, det er en plan. Da er det bare å gnu på, som en mattelærer jeg hadde på ungdomsskola yndet å si :)

    


Med dette vil jeg ønske dere alle ei trivelig julestri:) Ikke glem, hvis du ikke har glede av juleforberedelsene er det ingen andre som har det heller.


Én kommentar

YaGuy

19.des.2009 kl.21:00

Ønsker deg en fantastisk kveld! :D:D

Skriv en ny kommentar

hits