Ferdig med alle julegaver!!!

Endelig!!

No er alle julegaver ferdige. Mangler bare de jeg skal bake, og det synes jeg er for tidlig å begynne med enda. De bør lissom være så ferske som mulig :)

De siste dagene har jeg overraskende nok strikket ett par sokker til, og begynt på ett par til. Ble visst noen sokker til folk til jul i år... Men alle kan vel fryse på bena i vårt kalde land no om vinteren, så det blir gaver som varmer på mer enn èn måte da :) Og det er jo fint ♥

I går var Gunnis, mams og jeg på juleshopping i Elverum ♥ Fikk kjøpt masse fine julegaver, men dem legger jeg ikke ut her ;D Må bevare spenningen litt frem til julekvelden... Men jeg kan si så mye som at jeg er veldig fornøyd med hva jeg har fått til :) Så får dere bare smøre dere med tålemod frem til jul:)
   Det jeg kan røpe derimot, er at jeg har også fått tak i garn til ei bursdagsgave jeg skal strikke til ei lita jente som blir 5 år på nyåret :) Dem hadde desverre ikke gult, som visstnok er yndlingsfarga hennes, i denne garntypen. Men dem hadde ei anna farge ho liker godt: lilla!!! ♥ Og siden a gudmor (les:jeg) måtte ha nye pinner også, legger jeg ut ett bilde av dem her:For dem er nemlig kjempeskjønne!!! Stiligste strikkepinnene jeg har eid noen sinne :D Så da blir det gebursgave, bare julestria er over!

Kjøpte noen små duker, lys og lysfat som skulle være julegaver i går. Men ble så nakent med bare lysee og lysfatene, så idag har jeg kjøpt perler og mekket sammen litt pynt til lysene...

    

Startet med dette...                                      Og det ble til dette!!!

Så kom det flere julegavebilder likevel :D Hi hi, klarer aldri holde meg vettu, bare måtte ha de med:) Men sier ikke no om hvem som blir den heldige eier av disse kunstverkene 24.desember.

Ellers kunne jeg ikke mtstå fristelsen da jeg var hjemme hos mams og paps i dag, jeg måtte bare prøve meg på gamle kunster.


Fikk så lyst til prøve på såpekoking igjen.. Og bistod lillesøster litt, da ho lå litt etter skjema :)
Rakk ikke stivne helt, så dem står i formen enda. Får legge inn bilde av de ferdige såpene senere.
Ønsker dere ei fortsatt fin førjulstid alle sammen!

Én kommentar

Krølltoppen

15.des.2009 kl.20:48

Så dritfine lyspynt!:) Hint hintXP

Og det hørtes bra ut med litt såpekoking:) Heng mildt sagt litt etter i julagavestria:)

Skriv en ny kommentar

hits