06.des.2009
Sunday pople...


Sunday - fun day  :)

I dag tar vi det bare helt rolig. Sport på tven og jeg klarer ikke la være å gjøre litt handarbe i dag heller. Det ligger liksom i meg, trur jeg har fått det inn med morsmjølka el no:) Har det i genene, helt klart. Klarer ikke slappe av uten noe mellom fingra. Jeg ser på det som positivt, min kjære synes nok det blir litt i meste laget. Jeg prøver å forklare at jeg ikke kan noe for det, men trur han itte helt kjøper den..
   I dag har jeg sydd ned kanten på de siste to løperene mine, så no er ALLE FERDIGE!!!

200912066desember090008200912066desember090001


Har også pakket inn noen julegaver i dag og, så nå er alle ferdige presanger pakka inn:) Skal skrive navnet mitt og året bakpå løperne, så kan jeg pakke inn de og. Mamma har en sånn tekstilpenn som er fin å bruke til det. Litt greit å ikke bruke sprittusj eller kulepenn til det, det kan jo smitte  vask..

200912066desember090004

Da er faktisk disse julegavene på veg oppover i dalen til sine nye eiere...


Nå når løperne er ferdige har jeg endelig "tid" til å strikke videre på sokkene jeg skal gi bort til jul:)  Klarte liksom ikke roe meg med strikking mens syprosjekta ikke var ferdige.. Men no er dem endelig det! Og fingertuppen er sår, den jeg brukte til å skyve nåla gjennom stoffet med altså ;D Ikke vant til å sy annet enn endene som må festes på sokker og votter jeg, så dette var uvant! Men flere skal jeg lage! Ble hekta på dette og, som med alt annet jeg prøver meg på. Enten elsker jeg å drive med ting, eller så hater jeg det. Ittno mellom!
   Har en del ideer til ting jeg har lyst å sy: flere løpere, grytekluter, julepostholder, også har jeg lyst på sånn oppbevaringslomme til å henge på veggen på badet. Slik med mange lommer på, til hårbørste og andre småting. Og seng til Kajsa-mor så klart! Det blit noe av det første jeg skal lage. Og så er det jo folk som har bursdag først på året, har begynt å fundere på gaver til dem og. Blant disse er min kjære Thomas, og gudmorjenta mi, Cilla  ♥

200912066desember090003


Nå spørs det om det spøker for snøen i trea, begynner å bli skummelt mildt: 1,3+ utenfor her no... Ikke bra, absolutt ikke bra!!! Jeg vil ha kvit jul, og sny i trea i HELE DESEMBER!!! Hvis ikke er jeg redd julestemningen vil få en knekk...

Enda bra jeg har gogutten min da♥

200912066desember090007

-Elsker deg Thomas!

You will always be mine, honey ♥ 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits