22.nov.2009

HELGERAPPORT ♥

Da var enda ei hælj snart over, og jeg er kommet ett langt skritt lenge på julegavene :) Fredag var det skolearbeid, og årets første lutefisk-middag hos mams og paps.. Herlig!.. :D
                                                                                                                                         novemerbilder ingrid 009

♥Lørdag hadde mamma og jeg sydag, må jo prøve å bli ferdig med noen av alle mine løpere som skal gis bort til jul. Fikk sydd sammen og quiltet på fire, så pluss den jeg hadde feridg fra før, hadde jeg da fem ferdige, klare til  kanting. Forsidene hadde jeg fra før da, men alt tar tid, og man må jo vurdere hvilke sømmer, blonder og etc man skal bruke. Det er det som tar tid, i alle fall for en  som er såpass ny i dette gamet som meg :) Her er noen smakebiter.


novemerbilder ingrid 011                        novemerbilder ingrid 013                       novemerbilder ingrid 012


Vel hjemme den kvelden var det taco og "Skal vi danse?" på tv`n. Og sjøl om jeghar heiet på Mia helt fra start, så synes  jeg Karsten så absolutt fortjente seieren :)

♥Søndag (i dag) er det sydag igjen :D Og i dag tili da jeg skulle til mamsen min snødde det igjen!! Store, stille snøflak som kom virvlende ned fra himmlen... Jeg er generelt veldig glad i vær, om det er sol, vind, torden, sny eller regn spiller ingen rolle, bare det er noe. Men snø er aller best!! HALLELUJA!! (hihi, neida,har ikke klikka helt. Er vel bare litt over gjennomsnittet gla` i snøvær..) 

              novemerbilder ingrid 021    novemerbilder ingrid 023   novemerbilder ingrid 019  novemerbilder ingrid 024


Jeg måtte bare ut i det herlige været, og ba min kjære på mine knær om jeg kunne få gå til mamma i dag i stedet for å bli kjørt... :) Og det fikk jeg!! YES!! Trur egentlig han syntes det var litt godt å slippe å ut å pusse snø av bilen, og brøyte seg veg til Rømoen :)  Så mens jeg da vimset meg mot Rømoen, symaskina, mamma, gløgg og pepperkaker, tok jeg bla. a bildene du ser over her. Utover dagen gikk min elskede snø over i regn, og så over i snø, og til slutt over i regn igjen... *sukk...  Blit vel kaldere nærmere jul får vi håpe, så snøen får ligge.. Jeg håper i alle fall det :)

Fikk sydd litt idag også, bla. a disse:                  novemerbilder ingrid 016               novemerbilder ingrid 025


Jeg har også veldig lyst til å lage meg en julepostholder fra Tilda design, men det får vel bli etter jul tenkjer jeg.. Synes den er veldig fin... ♥ 

                                                                           novemerbilder ingrid 006
    
Det er mye fint i Tilda.. Jeg liker særlig juletingene hennes (bombe), men det er mye annet fint også ;)

                                     novemerbilder ingrid 002                     novemerbilder ingrid 005


Laget sånne engler på vgs (gikk formgiving ), var ikke så vriene å lage:) Engler er veldig fine da...:) Like engler mye bedre enn nisser jeg. Finns mange koselige, fine nisser også da, er ikke det. Men synes det er noe spesielt med engler :) 

                                                                                               ♥♥♥

Begynner som sagt (skrevet?) å komme veldig langt på julegavene nå. Mangler å kante løperene, og så har jeg strikket noen votter og ladder som skal tøves (trur j skal strikke ett par votter til). Pluss at jeg trur jeg mangler ett pat karsokker.. Har itte helt 100  % oversikten  lenger, får ta en ny opptelling :) Neste helg har vi planer om å ta julevasken i leiligheta :) Det er ittno å drøye med lenger no, dessuten vil jeg veldig gjerne ha opp julegardina til 1. søndag i advent:) Da skal jo stjerna opp å, så da blir det naturlig å ta  gardina i samme slengen.   -Men forresten!! HJELP!!!!! Mine julegardiner er jo hos sydama for å bli litt kortere!!! Det hadde jeg glemt.. Får purre litt på a ;D

Tja.. No vart j liksom helt tom..  Det er da snart ny uke, og som kjent også nye muligheter :)  Jeg blir vel sittende en del med nesa i skolebøkene vil jeg tru. Har også tenkt å lage geburspresangen til min kjære lillesøster ferdig, har noe, og vet hva resten skal være så det er vel bare å få gjort det. Ingen vits å drøye til siste liten med det :)  Kan også pakke en del julegaver no, rart å tenkje på, men det kan  vi faktisk!!  :D   Mye som er ferdig no.. Gøtt...

Vel-vel, da får vi si det sånn :)


Da vil jeg ønske dere alle ei fin og innholdsrik uke. Håper den vil svare til forventningene :)   @-->---   @->---  @->---  @->---  @->---  @->---  @->---  @->--- @->--- @->---  @->--- @->---  @->--- 5 kommentarer

Therese

22.nov.2009 kl.23:40

Veldig koselig å lese bloggen din :) fader, klør i fingra etter å lage flere løpere... hmm, drømmer meg tilbake til Rømoen og systue på Sandbak... ;) jeg melder fra om hvilke dager jeg skal hemmat og når vi kan fullføre prosjekta våre, så fort jeg vet når jeg er å finne i Trysil att.. Gleder meg tel å sjå resultatet ditt "live", for dissa løpera såg ut tel å bli knallfine!

Ha ei super uke :) Jeg gleder meg masse tel å forhåpentligis være ferdig med eksamen i mårrå, da er det rett ned på nærmeste hobbybutikk! hehe :)

klem

Diddi

23.nov.2009 kl.09:16

Skjønner j gøtt, er skikkele moro :) Mangler bare kantinga på mine j no, men er vel itte bare-bare det hell.. Neida, det går nok bra! Ja, vi får prates om når vi skal ta det. Vet i alle fall at første helga i desember itte passer for læremesteren vår. Skal feire 20 årsdagen tel Gunnis da vettu. Men ellers spilte det visst ingen rolle :)

Da må du ha masse lykke tel på eksamen i dag!! Detta fikser du!! Skal krysse alt j har (nesten i alle fall) for deg :)

Klem

Gunn Ona

23.nov.2009 kl.09:19

Du har da vel sy-maskin sjøl, så du kan sy gardiner du? hehe..

Therese

23.nov.2009 kl.17:43

hehe, trudde det jeg også, Gunn Ona ;)

Når ho klarer å sy slekke løpere, så må det full gå an å smelle i hop noen gardiner også.. hehe!

Jeg er skikkelig klar for å fortsette syinga utover :) Er itte sååå lenge tel neste jul.. Greit å være litt tidlig utpå.. Jeg fekk kjøpt filt tel mor di i dag, også så jeg noen knallfine stoffer! hmm, trur jeg lytt kjøpe dem :)

Eksamen gjekk forresten veldig bra! No skulle jeg ønske jeg hadde symaskina her, har fri i mårrå.. hehe :)

Ha en god kveld!

23.nov.2009 kl.19:52

Supert du jar fått i filt til mams, det blir ho nok gla`for! Detta gardinpratet dørrøs skjønner jæ ærlig talt itte myy tå, men samma det. Fint å høre eksamen gikk fint, vart det jeg visste jeg :D Fortsatt fin kveld til dekk alle :)

Skriv en ny kommentar

hits