09.nov.2009

KREATIV HÆLJ OVERSTÅTT

Da var denne hælja over, desverre får jeg vel nesten si. Det er jo alltid godt med helg, men denne har vært spesielt koselig:D

Fredag ble tilbragt på sofaen i armkroken til min kjære <3
Lørdag hadde jeg og min bestevenninne og nabo fra barndommen, Therese, avtalt å treffes for å lage julegaver igjen, slik vi gjorde forrige hælj også. Det er igrunnen på veg til å bli en fin tradisjon, og jeg har forhåpninger om at det kan bli flere skile hæljer fyrry jul... Itte bare er det trivelig å treffe gamle venner, men vi får faktisk gjort en del og! Overraskende mye faktisk :)
     Jeg fikk strikket ferdig et par votter(som jeg begynte på onsdag, på Oslo-bussen), og kom godt i veg på et par kær-sokker (altså herre-sokker for dem som ikke forsto den). Pluss at vi hadde en liten visning hos mamma, ho er nemlg e travelt opptatt lappedame, og lager utrolig mye fint. Og ikke så vanskelig alt heller, blant annet noen fine, men ganske greie løpere ho drev me no. Og da fant vi ut at vi også ville sy slike, så vi måtte ta en dag til meg jule-verksted på søndag.
     Så på søndag møtte vi opp hjemme hos mamma kl 10.00(det blit bate tidligere og tidlegere for hver gang vi treffes) med symaskiner og stoffer og friskt mot. Nå er jeg jo så heldig at siden det er mamma, og siden ho har noen hundre stoffer(mist!!) så var det bare å forsyne seg av alle de fine julestoffene hennes også:) Så problemet ble vel heller å velge ut hvilke jeg ville ha, og hvilke som passet best sammen. Jeg ble nesten ferdig med en løper (mangler bare å sy på lukke-kant), skar til biter til fremsiden på en andre, og valg ut stoffer til en tredje løper. Er veldig overrasket over hvor greit det gikk bare vi kom igang, og er veldig fornøyd med resultatet.


200911088nov090004

Slik ser min første lappeløper ut :) Fikk såklart helt dilla på dette, slik er jeg bare. Det er liksom alt eller ittno med meg, enten er jeg helt hekta og fullsendig oppslukt, eller så er det ittno nøye i det hele tatt... Så no har jeg planer om å sy flere til julegaver. Og så har jeg litt lyst på en sjøl og, trenger jo ikke være med julestoffer, kan lage en jeg kan bruke hele året og.
     Så no har vi en avtale om å treffes og sy på lukkekanter på løperne våre en helg om ikke så altfor lenge. Mitt mål er å sy fler løpere frem til da, slik at jeg kan gjøre ferdig alle løpere jeg skal gi bort. Vi får se hvordan det går da, tar jo litt tid og lage de og, bare det å velge ut og skjære til stoffene tar jo en del tid...  Flere skal det i alle fall bli, det er en ting som er helt sikkert!

Og så var det jo farsdagen i går da, så vi måtte jo besøke pappaene våre og feire dem litt også. Lørdag kveld fikk jeg plutselig slik baketrang, og siden julestemningen var på topp ble det julemuffins!! Disse pluss litt bladkrans tok vi med på farsdagsvisitt. Hadde de også med på sydagen vår, de fikk jammen bein å gå på :)

Nå sitter jeg foran pcen og prøver å arbeide opp litt leselyst, skulle jo vært gjennom en del stoff til eksamen i februar da.. Men det er neimen ikke lett når j hører symaskina stå og rope på meg... Får være flink et par timer og lese, så får jeg sy litt etterpå :D Det høres ut som en plan, best jeg setter i gang med en gang.

Vi snakkes!!2 kommentarer

09.nov.2009 kl.15:51

kjempe kul løper altså :)

Je trur vi er ganske forskjellige! Mens je er på jakt, sitt på post å frys sitt du inne i varmen å koser deg med hanadarbeide hele dagen :p hehe.. Men, vi er itte like, å det er da bra :)

Stoor klem fra lillesyster :)

Therese

09.nov.2009 kl.22:40

ser frem til flere produktive helger :) hehe..

Skriv en ny kommentar

hits